Aktuelnosti

Ne primamo nova pitanja sedmicu dana – Radim sam na stranici

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Postovano braco i cjenjene sestre, meni je jako zao sto vas ponovo moram opterecavati s ovim, ali mi, zasita, ponovo moramo napraviti pauzu od sedam dana sa prekidom primanja novih pitanja. Cesto se desava da dnevno dobijamo oko 10 novih pitanja, sto je zaista previse i sto je jako tesko stici odgovoriti na vrijeme. Kako se pitanja gomilaju, tako se povecava rok cekanja na odgovore onima koji su ranije poslali svoja pitanja. Molimo vas da imate razumjevanja za…

ovo, jer nase daije koje odgovaraju na vasa pitanja imaju i druge obaveze, plus tu su i porodice i mala djeca, tako da je nemoguce stici odgovoriti na toliki broj pitanja dnevno. Neka optimalna cifra pitanja na koje bi se dnevno moglo odgovoriti je 2-3 pitanja, a na ovoliki broj pitanja koliko nam stize trenutno se mora odgovarati brzo, pa neki odgovori budu sturi, cime se istovremeno gubi na kvaliteti odgovora. Sva pitanja koja nam dodju u toku ove sedmice, bice vracena posiljaocima, osim onih pitanja koja budu jako, jako hitna i vazna.

Druga stvar je ta, draga braco i cjenjene sestre, da ja sam radim na stranici vec nekoliko mjeseci (dva brata su prekinuli sa radom na stranici prije otprilike 4 mjeseca) i sve je dobro islo dok ponovo nismo krenuli sa rubrikom “Pitanja i odgovori”, od tada tesko stizem sa drugim stvarima, jer ova rubrika uzima toliko vremena (plus ako dodamo uz to da je i brat koji je bio zaduzen za “Humanitarni kutak” odselio u drugu drzavu, pa je i ova rubrika ostala na meni).

Zato trazim halala i razumjevanja sto ne mogu na vrijeme da stignem da odgovaram na vase mailove vezane za stranicu i druge stvari. Isto tako, trazim halala od sviju onih koji su slali svoje radove za rubriku “Prilozi posjetitelja”, a ja ih nisam jos objavio, ali razlog je tome, sto jednostavno ne mogu da stignem s tim.

Jedan dio od poslatog materijala sam postavljao na stranicu, i zahvaljujem se svima koji salju svojoj materijal, jer u ovom vremenu kada ne mogu da stignem da nalazim sam novi materijal za stranicu, jako dobro mi dodju vasi prilozi.

Urednik stranice

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ukoliko ste primijetili grešku u članku, OZNAČITE TEKST i nakon toga pritisnite tipke na tastaturi Ctrl+Enter.

NA VRH

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: