Aktuelnosti

Mr. Ljakić više ne odgovara na pitanja na NUM-u

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Postovani posjetitelji webportala NUM, obavjestavamo vas da uvazeni mr. Zijad Ljakic nece vise odgovarati preko naseg portala. Naime, doslo je do sporazumnog prekida saradnje, koji je dosao na incijativu uvazenog magistra nakon sto nije objavljen jedan njegov odgovor od strane nase redakcije. Redakcija web portal NUM je donijela odluku da se doticno pitanje i odgovor na njega trenutno ne objavljuju, smatrajuci da…

nije adekvatno vrijeme i mjesto za to, a sto nam daje za pravo da tako postupimo obzirom da smo mi ti koji donose odluke u konacnici, dok je mr. Ljakic bio angazovan kao saradnik. Ono sto je bitno napomenuti da nije doslo do nikakvih prepirki i rasprava prilikom raskida saradnje, pa vas stoga molimo da nam ne saljete dodatna pitanja i komentare vezanim za ovu tematiku. Redakcija web portala ce se potruditi da nadje adekvatnu zamjenu za magistra Ljakica u skorije vrijeme, a do tada apelujemo na Vas da se strpite i ne saljete pitanja dok ne angazujemo novog profesora.

Na kraju zelimo napomenuti da su vrata naseg portala uvijek otvorena za uvazenog mr. Ljakica ukoliko promjeni svoju odluku.

Redakcija web portala NUM

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ukoliko ste primijetili grešku u članku, OZNAČITE TEKST i nakon toga pritisnite tipke na tastaturi Ctrl+Enter.

NA VRH

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: