Problemi i devijacije u društvu

Muškarac na putu da rodi dijete

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Listam neki dan “Aftonbladet” – jedne svedske novine i naidje na jedan tekst gdje stoji da je jedan muskarac, Scott Moore – 30 godina star, u osmom mjesecu trudnoce?? “SubhanAllah, sta je ovo, kako je ovo moguce?” – pomislih. Gledam slike (slike gore) i na njima vidim dva zagrljena muskarca, a jedan od njih se drzi za stomak, ali mi mozak nikako da shvati ovo. Kada sam procitao ovaj clanak, shvatio sam o cemu se radi. Naime, ovaj Scott Moore je…

rodjen kao djevojcica, ali je u ranoj mladosti zakljucio da zeli biti muskarac, pa je u svojoj 16 godini poceo uzimati muske hormone, a nekoliko godina poslije je izvrsio operaciju polnog organa, tako da je dobio muski polni organ poslije te operacije. Medjutim odlucio je da zadrzi u stomaku zenske reproduktivne organe, odnosno da ostane onako kako s cim je rodjen/a, tj. ostavio je mogucnost da mu se u maternici (jajnicima) moze zaceti dijete??? La havle ve la kuvvete illa billah!

Promjenio je spol, ali je zadrzao onaj osjcaj koji je trebao da ima kada se rodio kao zena, a to je da voli muskarce. Pa je se prije dvije godine vjencao sa jednim muskarcem sa kojim je usvojio dva djecaka (slika gore), ali im to nije bilo dovoljno vec su odlucili da potraze nekog doktora koji ce vjestacki oploditi Scotta, sto su i sproveli u djelo???

SubhanAllah, na sta je sejtan (neka je Allahovo proklestvo na njega) spreman sve da nagovori covjeka. Insan kada razmislja o ovome ne ide mu nikako u glavu ovolike nastranosti, jer covjek ne zna sta je bolesnije od bolesnijeg u ovoj prici. Jadna djeca koja ce zivjeti sa ovim bolesnicima. U zapadnim zemljama ne smijes nista negativno reci o homoseksualcima, kao da je ova nastranost nesto prirodno i normalno. Poznati pjevaci ili sportisti izadju u javnost da su homoseksulaci i to je sasvim normalno, i narod to prima kao da su ovi rekli da su vegetarijanci ili nesto drugo.

Danas, n.pr. u Svedskoj ima slucajeva gdje se dva crkvena svestenika vjencavaju pred trecim svestenikom? Ili cinjenica da se u Svedskoj prosjecno godisnje ubije oko 36 hiljada neduzne djecice prilikom abortusa, i nikom nista, jer to je “demokratsko pravo” da odlucujes hoce li neko zivjeti ili nece?

Lijepi islam koji je cist od svega ovoga i koji nikada ne bi dozvolio ove stvari. Sa sviju strana omalovazavaju i napadaju islam, a ne vide da tonu i propadaju u svakom pogledu. SubhanAllah, zamislite drustva gdje muskarac jase muskarca, muskarci se operisu u zene, zene u muskarce, pa onda ti operisani muskarci/zene radaju djecu i onda se sve to iznosi u javnost. Pa zar je se cuditi onda sto im se homoseksualizam i druge nastranosti sire u drustvu.

U islamu kada se, recimo ucini blud, kazna nad onima koji su to uradili se vrsi javno, kako bi se zastrasili oni koji su na putu ili razmisljaju da ucine istu stvar, tj. da bi se odvratili od toga djela, a u ovim drustvima se o grijehu govori otvoreno i bez osude.

Zatim, uzvisena vjera Islam, od kako se dijete rodi, daje smjernice kako da se ta djeca odgajaju i kako da se insan u svom cjelokupnom zivotu zastiti od sejtanovog djelovanja i njegovih vesvesa. Islam daje ljudima upute kako da na ovom svijetu provedu jedan zdrav i uredan zivot, zivot vrijedan covjeka, a ne da se spustaju na nivo zivotinja ili cak jos nize. Medjutim mnogi muslimani se stide islama kada su u dodiru sa nemuslimanima i boje se reci da su muslimani.

Molimo Uzvisenog Allaha da vrati muslimane Islamu, izvornom i cistom, i da preko nas uzdigne Islam na ono mjesto koje mu dolikuje na dunjaluku, a to je da bude vodilja covjecanstvu!

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ukoliko ste primijetili grešku u članku, OZNAČITE TEKST i nakon toga pritisnite tipke na tastaturi Ctrl+Enter.

NA VRH

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: