Aktuelnosti

Učač rukje u Švedskoj

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Es-selamu alejkum, poštovana braćo i uvažene sestre! Ovom prilikom želimo vas obavijestiti da Sultan Förening – sultanforening.se – organizira dolazak Almina Omeraševića u Švedsku, i to u dva grada, Stockholm i Norrköping, u periodu od 22. do 29. novembra 2014. godine. Almin Omerašević je jedan od najpoznatijih i najistaknutijih učača rukje u BiH…

Rukja je pojam za liječenje Kur’anom od sihra, uroka i ograme. Rukja je, prema islamu i šerijatu, jedino ispravno sredstvo liječenja muslimana od spomenutih oboljenja. Također, u spomenutim terminima pokušat ćemo organizirati i terapiju hidžame – puštanja krvi.

Sve one koji su započeli terapiju liječenja, kao i one koji smatraju da im je potrebno liječenje od sihra, ograme i uroka, pozivamo da nam se jave na email rukja.se@gmail.com ili putem SMS-a ili pozivom na broj telefona  0704 300 222.

Zbog registracije i učlanjivanja u Sultan Förening, evidencije i rasporeda liječenja, potrebno je poslati ime i prezime, adresu, grad i poštanski broj stanovanja, broj telefona. Za više informacija, nazovite na broj  0704 300 222. Raspored i tačno vrijeme održavanja terapija po gradovima, prijavljeni će dobiti naknadno na kontakt koji pošalju.

Es-selamu alejkum!

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ukoliko pronađete gramatičku grešku, možete je prijaviti tako što ćete pritisnuti Ctrl+Enter.

NA VRH

Prijava gramaticke greke

Slijedeci tekst ce biti poslat administratorima stranice: