Aktuelnosti

Upoznavanje radi braka

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Postovana braco i sestre u Islamu, obavjestavamo vas da je pokrenuta akcija za nasu bracu i sestre sirom svijeta koji zele upoznati nekog s ciljem braka. Usluga upoznavanja je potpuno besplatna i vas zahtjev vazi sve dok vi sami ne odlucite da ga povucete. Vazna napomena je da vasi zahtjevi nece biti javno objavljivani na web stranicama. Akcija upoznavanja je iniciativa…

jednog brata koji nas je zamolio da ovu akciju reklamiramo na stranici. Dakle nasa stranica nije organizator akcije i zbog toga je bitno da email ne saljete nama nego na dole navedenu email adresu. Sav proces upoznavanja i izmjene podataka ce se vrsiti iskljucivo putem emaila sve do eventualnog licnog susreta brata i sestre. Izmjena podataka i proces upoznavanja putem emaila ce biti pod nadzorom operatora usluge kako bi se na taj nacin ispunili propisi upoznavanja.

Radi zastite vaseg licnog integriteta vase licno ime i prezime kao i broj telefona ce biti poznati samo operatoru usluge, a ostali podatci u zahtjevu ce se u suglasnosti sa vama slati suprotnoj strani.

Pitanje ili zahtjev saljite na email adresu zahtjev@live.com Operator usluge upoznavanja ima za cilj striktno sljedjenje serijatskih pravila prilikom email upoznavanja a i takodje dalje upoznavanje prilikom susreta brata i sestre mora ispunjavati serijatske uslove. Ukoliko sestra nema nikog da je zastupa u tom slucaju operator usluge, inshAllah, moze pomoci da se nadje zastupnik sestre u toku njenog licnog susreta radi daljeg upoznavanja i dogovora.

Operator: Elvir Begic – Svedska

VAZNO!!!!

Nakon sto odgovorite na sva donja pitanja i ispunite vas zahtjev kopirajte ga direktno u email

IME I PREZIME:

BROJ TELEFONA:

GODINE:

STAROSNA DOB OSOBE KOJU ZELITE UPOZNATI OD – DO:

DRZAVA BORAVKA:

IZ KOJE DRZAVE ZELITE UPOZNATI OSOBU:

VASE ZANIMANJE:

JESTE LI PRIJE BILI U BRAKU:

IMATE LI DJECU I KOLIKO:

PRISTAJETE LI UPOZNATI OSOBU KOJA IMA DJECU I NA KOLIKO DJECE PRISTAJETE:

AKO IMATE KAKVU BOLEST NAPISITE OVDJE:

NAPISITE O VAMA SVE STO SMATRATE DA BRAT/SESTRA O VAMA TREBA ZNATI:

OPISITE STA OCEKUJETE I TRAZITE OD OSOBE KOJU ZELITE UPOZNATI:

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ukoliko ste primijetili grešku u članku, OZNAČITE TEKST i nakon toga pritisnite tipke na tastaturi Ctrl+Enter.

NA VRH

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: