Sihr i džinni

Evo zašto sihirbazi traže ime majke i sliku oboljelog

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Pitanje: Eselamu alejkum! Prije nekoliko dana sam dobila broj jedne zene koja klanja istihare. Nazvala sam je i pitala me je za moje ime i ime moje majke. Zatim je rekla da ce klanjati i da je nazovem sutra. Kada sam je nazvala rekla je, da su napravljene sihre razne meni i mojoj familiji. Zena mi je rekla da joj posaljemo slike posto nismo u Bosni i nemamo mogucnosti da dodjemo do nje. Strah me je posto mi je ova zena rekla mnogo stvari iz mog zivota koje ona nikako ne bi trebala znati….

A najvise sam se zabrinula kada mi je rekla da moj muz i ja nemozemo imati dijece sve dok se te sihre ne odklone. Vjerujem u Allaha dzs i njegovo davanje. Ne znam sada kako da postupim i dali da vjerujem u to sta mi ta zena kaze. Molim vas za savjet kako da postupim.

Odgovor: Alejkumus-selam we rahmetullahi we berekatuhu! Dati ime majke i slike je dati informacije dzinnu kojeg ta zena posjeduje, pa taj dzinn dodje u posjetu i vidi u kakavom si stanju, proseta niz tvoje tijelo, pa se vrati svojoj gazdarici te je obavijesti, koliko da trazi, koju vrste hamajlije da ti nacini, koliko dzinna uz tu hamajliju da ti posalje,pa dobijes jos vecu bolest, udaljis se od Allaha subhanehu we te`ala koji ti je vec odredio kada ces imati djecu.

Zatrazi da ti Allah oprosti to sto si uradila, i kada budes legla sa svojim suprugom u postelji,uzmite abdest oboje i prije intimne veze neka tvoj muz stavi svoju desnu ruku na tvoju glavu i neka kaze ovo: “Allahumme dzenibni sejtane, we dzinnibi sejtane ma razaktena” jer ovo je dova koja tjera dzinne i sejtane koji se uplicu supruznicima u intimnom odnosu, tako da ce te biti sami bez okruzenja dzinna i sejtana koji koriste ove trenutke ne bili naudili.

Na pitanje odgovorio AbuAmRibnFadL- brat iz Skoplja koji lijeci rukjom

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ukoliko pronađete gramatičku grešku, OZNAČITE TEKST i prijavite tako što ćete pritisnuti Ctrl+Enter kada je tekst označen.

NA VRH

Prijava gramatičke greške

Ova poruka će biti poslata urednicima sajta