Sihr i džinni

Hodža ili seksualni manijak

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Zivim dugo u ljepom braku, imamo po 38 godina i vec 7 godina imamo ja i moj muz jednu veliku zelju, a to je da imamo bebu. Mi smo sve probali: savjeti, cajevi, pa onda ljekovi i umjetno oplodjavanje nekoliko puta, medjutim nista nije uspjelo, a po gledistu medicine sve je u nas oboje u redu. Nakon dugog razmisljanja mi smo se odlucili da posjetimo jednog “hodzu”, za kojeg smo preporuke dobili i bilo nam je receno da je nekoliko parova izljecio, koji su bili u slicnoj situaciji kao mi.

Kad smo krenuli na termin imala sam jak strah i kad smo stigli i upoznali se, malo mi je lakse bilo, a u glavi sam imala samo jedno “hocu da rodim djete” i sve sto kaze mi cemo uraditi. Nakon kratkog razgovora ovaj “hodza” me zamolio da mu pokazem stomak to sam i ucinila potom je nesto zapisivo i dao mi vodu da se idem odmah kupati. Nakon kupanja s tom vodom rekao mi je da obucem mantil samo i dodjem kod njega u sobu ponovo. Onda je mog muza poslao van iz sobe pa mi smo ostali sami. Tada mi je otvorijo mantil poceo sa olovkom da ide preko mog tjela pa onda sa rukama da mi dira prsa i stomak, onda me je dirao po vratu usnama i ljubio me, ja sam se izmicala i odgurkivala ga od sebe, ali sam toliko bila zbunjena, jer to sto mi je radio mi je jako bilo neprijatno i protiv moje volje, ali u mom bunilu i nasoj silnoj zelji za djetetom ja nisam imala snage da se branim ili vristim.

Nakon vise od pola sata je ustao i rekao mi: “Ja ne smijem biti s tobom sam, hajde oblaci se!” Zatim je zovnuo mog muza i njemu na samo reko imaces dvoje djece ali ne sa ovom zenom, jer vi necete ostati skupa. Kad sam se obukla i dosla u sobu on je meni i mom muzu reko: “U vas je sve u redu, samo tvoja zena ima neke strahove i ne zna se opustiti i to je problem zasto nemate djece.” Dao nam je neku vodu sa zapisima da se kupam, ali kad smo dosli kuci ja sam svom muzu ispricala sta je bilo, a on je skoro skrenuo sa pameti, nikad ga nisam vidjela tako ljuta. Bacio je onu vodu i zvao ovog “hodzu”, ali “hodza” mu samo odgovori na to sve: “Da jesam je dirao, sve ima svoje razloge!”

Kod nas je trenutno jako teska situacija, mi ne znamo sta da radimo, psihicki smo totalno zbunjeni. Da li to tako treba da bude, jer ne mogu da shvatim sta mi se to dogodilo! Ovo je bio moj prvi put da odem kod hodze i neznam ceremoniju pregleda (ljecenja Kur’anom,) ali ovo sto sam dozivjela nikako ne moze biti normalno, jer imam traumu poslije svega ovoga.

Zaboravila sam jos napisati da, kada smo zvali ovoga covjeka sto se predstavlja za hodju i da lijeci Kur’anom, da je jos reko mom muzu: “Znam da si ljut i to je ljudski i znam da si prosuo vodu koju sam vam dao, u redu je to, ali vreme ce pokazati zasto sam upotrebio extreman nacin.” On je nas prvo pitao za datum rodjenja i bivse veze i dosta toga iz proslosti. Mi se, inace, nalazimo u Svedskoj, a ovaj “hodza” je oko 50-60 godina star, zivi u Austriji i nama je bio preporucen kao vrlo dobar covjek od mnogih ljudi u Svedskoj, za koje on svako par mjeseci dodje. Ja sam druge vjere (nisam muslimanka) i ne znam kako ide ljecenje Kur’anom, ali sam poslije svega ovoga jako zbunjena.
****************************************************

Braćo i sestre, šta vi kažete poslije ove potresne i žalosne priče, je li ovaj čovjek zaista hodža koji ispravno liječi Kur’anom ili je ovo najveća ološ, zlikovac i probisvijet, koji na ovako gnusan način vara i iskorištava narod? Naravno da je ovo zločinac, sihirbaz, kojem bi se po šerijatskim propisima brzo presudilo.

Gledajte kod koga idete da se liječite, dobro se raspitajte, upozoravajte druge ljude na ove varalice. Žena ne smije nikada da se osami s onim koji liječi Kur’anom, pa čak ni s onim insanom koji je iskren i koji liječi na ispravan način. Mi smo prije nekoliko mjeseci dobili jedno slično pitanje od jedne sestre iz Bosne, koja je sa svojom majkom otišla kod jednog sličnog zlikovca, koji je poslao majku napolje, a djevojci radio isto što je ovaj bolesnik iz Austrije radio ovoj nemuslimanki. Ima slučajeva gdje su sihirbazi čak seksualno iskorištavali i muškarce. Zato oprez prije nego što odete kod nekog na liječenje.

 

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ukoliko pronađete gramatičku grešku, OZNAČITE TEKST i prijavite tako što ćete pritisnuti Ctrl+Enter kada je tekst označen.

NA VRH

Prijava gramatičke greške

Ova poruka će biti poslata urednicima sajta