Odluči danas

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:
Haram veze, ašikovanja, dopisivanja sa suprotnim spolom će vas zasigurno iscrpiti i nestat će bereketa u vašem vremenu. Ovo posebno znaju oni koji su to iskusili. Zbog čega da nekoga učinite centrom vaše pažnje, svijeta a on vam nije ništa ?
 
Sve vas to vodi ka gubitku samopouzdanja, boli, žaljenju i tornadu emocija. Nemojte ovo raditi sebi i otvarati vrata boli. Ove “veze” će vas duhovno oštetiti i ostaviti bez motivacije.
 
Mnogi upadnu u nedoumicu kako da ga/je ostavim, jer to mi je grijeh kod Allaha. Draga sestro/brate ti nemaš ama baš ništa s tom osobom, nikakvu šerijatsku obavezu jer ona ti je potpuni stranac. 
 
Koliko je samo veza počelo sa “simpatijom” koja je prerasla u dopisivanje, zatim “veze”, zatim dovelo osobe do slomljenih srca, samoubistava i bluda.
 
Današnje generacije imitiraju nevjernike (kršćane i židove) i prepuštaju se strastima i prohtjevima ne vodeći računa o Allahovim granicama. A najtužnije je što to smatraju modernim i normalnim pojavama.
 
ODLUČI DANAS !
 
Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ukoliko pronađete gramatičku grešku, OZNAČITE TEKST i prijavite tako što ćete pritisnuti Ctrl+Enter kada je tekst označen.

NA VRH

Prijava gramatičke greške

Ova poruka će biti poslata urednicima sajta