Sihr i džinni

Pet primjera liječenja od sihra

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Zena kojoj se koci ruka
Mladi bracni par dosao je do mene a poslali su ih iz hitne sluzbe, jer lijekovi nisu pomogli. Na dezurstvu je bio medicniski tehnicar, koji prakticira vjeru pa ih je on poslao.

Ovoj mladoj zeni se kocila lijeva ruka i gubila je svijet kada joj se to desi. Ja sam joj proucio rukju, dzinn se javio i pitao sam ga za razlog njegovog boravka. Odgovor je bio da je njegov zadatak da spijeci da se desi oplodnja a ja je posljedica njegovog prisustva i kretanja kroz tijelu i kocenje njene ruke.

Dao sam trepiju i ponovili smo rukju jos tri puta. Nakon godinu dana sam ih sreo u savjetovalistu za djecu, gdje sam bio sa svojom kcerkicom, sreo sam i njih. Drzali su bebu kojoj je bilo oko 2 mjeseca i upitao ih sta se desilo? Odgovorili su mi da su se pridrzavila svega sto sam dao da rade i ubrzo je ostala trudna i rodila je.
****************************

Zena oboljela od epilepsije

Doveli su mi zenu, koja boluje od epilepsije 21 godinu. Jos kao djevojcica od nekih 10 tak godina obolila je od ove bolesti. Roditelji su je vodili ljekarima i gdje god su culi za ”hodzu”, ali napretka nije bilo.

Pred pocetak samog lijecenja kod mene, pil aje dozu od 1200 mg dnevno a nalazi su pokazivali da uopste nema tragova lijeka u krvi. Kada sam joj poceo uciti, javili su se dzinni iz njenog tijela i rekli da su oni uzrok njenih napada. Ima ih 4 i da oni medusobno ”uzimaju” sebi lijek koji ona popije i da ih on jos vise stimulise daje im vise snage(nije uvijek uzrok epilepsije dzinn i treba koristiti i lijekove ako pomazu).

Pitao sami kako izvedu napad i odgovorili su da u glavi od tjemena prema vratu ima vena koju oni zacepe tako sto je pritisnu i sprecavaju dolazak kisika u mozak i tada ona dobije krizu koja se manifestuje padom i pojavom pjene na usima a to sve praceno riskom, koji cuju i njene komsije. I da oni mogu drazati tu krizu 3,5 do 4 minute, ne mogu vise ali mogu da je drze u besvijesnom stanju i satima poslije toga.

Dao sam joj terapiju koju je korstila i napredak je bio ogroman. Prestala je da koristi lijek, bez kojeg, ako gane bi uzela svakih 8 sati, pala bi. Sada ne koristi taj lijek ali i ne pada.Svremena na vrijeme pojavi se poneka kriza ali u blazem obliku a jos uvijek koristi terapiju.

Ovakvih primjera ima vise.
******************************

Dzin pokazuje mjesto sihra

Nazvao me prijetaljei rekao da ima jake bolove u stomaku, da jepravi medicniske pretrage ali nista nije pronadjen, zdrav ali ga stomak boli svakodnevno. Dosao je do mene i proucio sam mu rukju. Javili su se džinni i rekli gdje se nalazi mjesto na kom je sihr zakopan.

Otisao je kuci ali nije nista pronasao, pa sam mu rekao da to mjesto dobro zalieje vodom na koju je nauceno. Nazvao me sutra i reko mi da je dzinn htio da kaze jos jednom mjesto ali sam ga ja zaustavio da prica dalje i da je on otisao ispod kuce i pronasao je sihr tik pored staze. Rekao sam mu da to zapali sto je i uradio Ali je jedva uspio. Nece da gori. Morao je naloziti dobru vatru pa to gurnuti da izgori. Istog momenta kad je to pocelo da gori, nejmu je bilo lakse, ali ne u potpunosti. Nakon par dana sam ponovo uci i javio se drugi dzinn. Pitao sam ga kada je usao i rekao je onog momenta kad je palio, on se prepao i ja sam usao u njega.

Ono sto meni nije bilo jasno, jeste kako da se sihr nalazio na mjestu gdje je on svakodnevno prolazi a da nije nimlao prikriven. Odgovorio je da je sihrbaz poslao dzinne da to pomjere sa jednog mejsta na drugo. Sihr je bio skriven pod krovom kuce, ali kad su dzinn ponijeli, bili su neiskusni, te im je sihr ispao iz ruku i nisi smjelii ili nisi mogli ponovo da ga uzmi, te je tako ostao na vidnom mjestu.
*************************

Bolesnica kojoj je Uzviseni Allah pokazao mjesto sihra

Dosla mi je djevojka kojoj sam proucio rukju i ispostavilo se da joj je napravljen tezak sihr. U polusnu je vidala cudovista. Njenoj porodici sam preporucio lijek koji ce joj davati i rekao da ce sihr, Allahovom voljom, prestati djelovati. Upitali su me: “Ima li nacina da saznamo gdje se nalazi sihr?” “Ima”- rekao sam. “Ponizna dova upucena Allahu, narocito u zadnjoj trecini noci kada Gospodar nebesa i Zemlje silazi na zemaljsko nebo i kada se dove primaju.”

I zaista, bolesnica je ustala, klanjala i molila Allaha, dzelle sanuhu, ponizno – kako su mi to ispricali – i u snu vidjela kako je neko uzeo za ruku i odveo do jednog mjesta u kuci i rekao joj da je na tom mjestu zakopan sihr. Ujutro je ustala i ispricala svojima san. Otisli su na to mjesto i nasli sihr. Izvadili su ga i unistili, te je djevojka ozdravila. Neka je hvala Allahu, Gospodaru svjetova.
**********************

Slučaj moje supruge

U trećem mjesecu trudnoće, desilo se krvarenje i otisšli smo do ljekara koji je dao ljekove da pije (utrogestan ii tako nekako). Plod je bio u redu ali krvarenje ne staje već danima.

Ja nisam ni pomsilio da bi to moglo da bude posljedica džinnskog djelovanja, dok nisam nazvao prijetelja hfz i upitao ga sta je sa njenim namazom?

Dobio sam odgovor da se krvarenje tokom trudnoće ne može desiti i da ako se pojavi da je ta krv čista, da mora da klanja, samo za svaki namaz novi abdest.

Tad sam se sjetio da je poslanik, sallallahu alejhi ve sellem, je Hamni bintu Džahš, kada ga je pitala o istihazi, rekao: ”Istihazu uzrokuje šejtanski udarac.”
U drugoj verziji se kaže: ”To je krv iz vene, a ne menstruacija.”

Tada sam naučio na vodu i dao supruzi da pije da bi nakon tri dana krvarenje prestalo.

Ovo je ujedno i savjet svima sestrama koje imaju sličnih problema da pokušaju i na ovaj način da otklone krvarenje, ukoliko se to medicinski ne riješi.
***

Enes Beganovic

(ovog brata, koji zivi u Bosni, mozete kontaktirati radi savjeta ili eventualnog ljecenja Kur’anom kod njega od sihra ili uroka na ovu e-mail adresu: info@lijecenje-kuranom.com ili na broj telefona: ++387 (0)61 757 819)

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ukoliko pronađete gramatičku grešku, OZNAČITE TEKST i prijavite tako što ćete pritisnuti Ctrl+Enter kada je tekst označen.

NA VRH

Prijava gramatičke greške

Ova poruka će biti poslata urednicima sajta