Odgovori

Prijete mi sihrbazkinje

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Pitanje:

Merhaba

Imam veliki problema sa zdravljem a bila sam kod doktora i kaze da je sve u redu. Patim se vec duze vremena velika nesanica pocinjem sve zaboravljati i velika glavobolja. Imala sam nekih famelijarni problema u stvari sa mojom jetrvom tacnije receno i svekrvom. Bave se nekim sejtanskim i dzinskim lopovlukom pa ih ja ojetala i nedam im dolaziti, znam da je pomalo cudno ali sta covjek da radi drugo da nebi bio kao i one.

Sto ne zelim nikada. Jos mi prijete na me nikad na miru nece ostavit dok me u zemlju ne strpaju.Pa bih mi bilo od velike pomoci ako imate neki savjet sta da radim.

Odgovor:

Hvala Allahu subhaneh,
Najbolje je da se musliman koji vjeruje iskreno Allaha zastiti dovama koje je ucio nas Poslanik a.s.,a koje su sadrzane u knjizici *Hisnul Muslim*(zastita muslimana). Obrati se moderatorima veb sajta da te usmjere na kojem linku mozes je sebi memorisati na racunar.

Ispravno vjerovanje sadrzi i tezu da ono sto te snaslo nije te moglo mimoici,kao i tezu da ono sto te mimoislo nije te moglo snaci. Rekao je Poslanik a.s.:* O djecace, poducit cu te nekim savjetima:Cuvaj Allahove naredbe i granice,cuvat cete, Cuvaj Allahove naredbe i granice, naci ces Ga ispred sebe, kada trazis, trazi od Allaha, kada trazis pomoc, trazi je od Allaha, kada trazis utociste,trazi ga od Allaha,I znaj kada bi se svi ljudi sakupili da ti pribave neku korist,ne bi ti koristili osim onoliko koliko ti je Allah propisao,i kada bi se svi sakupili da ti kakvu stetu nanesu,ne bih ti mogli nastetiti,osim onoliko koliko ti je Allah vec propisao. Pera su uzdignuta I stranice se osusile*(biljezi ga Tirmizijj,hadis je hasen sahih)

A Allah najbolje zna!

prof. Jasmin Djanan!

P.S. Knjizica dovi : “HISNUL MUSLIM” (ZASTITA MUSLIMANA) se moze naci u nasoj stranici u rubrici DOVE

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ukoliko pronađete gramatičku grešku, OZNAČITE TEKST i prijavite tako što ćete pritisnuti Ctrl+Enter kada je tekst označen.

NA VRH

Prijava gramatičke greške

Ova poruka će biti poslata urednicima sajta