Odgovori

Imam sihre, šta mi savjetujete?

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Pitanje:

Esselamu alejkum,

imam jedno pitanje na koje se nadam da cete mi moci pomoc. Cesto u snu sanjam sejtana kako me juri i vodi ljubav samnom, otisla sam kod jednog hodje i on mi je proucijo rukju i dzin je poceo pricat, rekao je da je vere kaurun i da je god u meni da mi je sihir babo od mog momka postavio, zeleci me rastaviti od njega, jer je ljubomoran sto me on voli i mrzi me zbog toga, nazalost nije ga uspeo otjerati iz mene nije zeleo izaci a bas me dobro ubio mislim to zlo u meni.

Trebao je ponovo doci uciti mi rukju da bi ga isterao ali sve laze doci cu i nema ga i ne zeli se javiti na tel, ne razumem takvo njegovo ponasanje a ja sam totalno pala u depresiju i ne mogu radit cisto sam mrtva iznutra i dalje ga sanjam.

Molim vas da li mi vi mozete pomoci i reci kome mogu da se obratim?

naprijed zahvalna. Sellam

Odgovor:

Poštovana sestro,

Na osnovu onoga što ste naveli u svom pitanju, očito je da se radi o sihrima ili ogramu. Trebate se liječiti. Dotični „hodža“, najvjerovatnije ne može nastaviti liječenje zato što je shvatio da ne može istjerati džina koji mu se javio. Obično u takvim situacijama oni napuštaju posao, a ne žele da priznaju da nisu sposobni do kraja završiti posao. Nažalost. Zato bih vam preporučio da se javite nekome od iskrenih i provjerenih liječnika koji vas neće ostaviti na cjedilu. Ja vam preporučujem sljedeća imena, što ne znači da nema i drugih kojima se možete obratiti:

1. Omerašević Almin – Zenica
2. Beganović Enes – Zavidovići
3. Abdullah – Zavidovići –

Hfz. mr. Senaid Zajimovic

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ukoliko pronađete gramatičku grešku, OZNAČITE TEKST i prijavite tako što ćete pritisnuti Ctrl+Enter kada je tekst označen.

NA VRH

Prijava gramatičke greške

Ova poruka će biti poslata urednicima sajta