Sihr i džinni

Duhovni iscjelitelji ili šejtanove sluge

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Kada smo na stranici objavili tekst “Šta se djeli po Sarajevu u Ramazanu-sihirbazski zapisi-opasno!” i posjetitelje stranice upozorili da se cuvaju ovog sihirbazskog zapisa, javila nam se jedna nasa posjetiteljka i uputila nas na jednu FB stranicu koja, navodno, pomaze ljudima u zivotu putem savjeta, zapisa, talismana, amuleta, narukvica i sl.. Kako bi ste bolje shvatili o cemu se radi prenjecemo vam dolje u tekstu neke izvode sa te stranice, ALI VAS MOLIMO DA NE PRAKTIKUJETE NISTA OD SAVJETA KOJE CEMO PRENJETI, jer vecina od navedenih stvari su strogo zabranjene islamom, vecinom se radi o prevari i glupostima, ali neke stvari bi vam, cak, mogle nanijeti i zlo u vasem zivotu, jer se u nekim stvarima radi o sihru ili prizivanju dzinna-sejtana. Najzalosnije je to da ta stranica ima preko 8,5 hiljada lajkovanja, tekstovi se mnogo citaju i sire dalje, a pored srba i hrvata, mnogo je i bosnjaka i bosnjakinja koji prate tu stranicu i traze savjete od administratora te stranice…

Ovdje cemo sada iznjeti nekoliko tekstova sa te stranice, sa namjerom da upozorimo na ove stvari, jer mnostvo je bosnjaka koji vjeruju u ovakve stvari (a ovim putem upozoravamo i nemuslimane, do kojih dodje ovaj tekst), jer ovdje se radi samo o prevari, zeli se doci do novca putem prodaje amuleta, narukvica i knjiga na ovu temu cime se ova FB stranica bavi, a kao sto smo ranije naveli, ovi savjeti nisu lijek kako bi se sihr (crna magija) lijecila, nego bas suprotno – ovo su nacini kako da se dozovu dzinni-sejtani (na crvene narukvice sa cvoricima se pravi sihr ili na amuletima), koji onda ljudima prave velike probleme u zivotu.

Znaci ovi tekstovi, koje slijede, su samo dijelic onoga sto ima na toj stranici, pa krenimo sa njima:
_________________________________________

1.

Ako čovjek misli da je žrtva nečije crne magije pa bi htio da je skine sa sebe i vrati onom ko ju je poslao treba obaviti ovaj ritual iz ruske magije sa solju.Tačno u ponoć na vatru se stavi tava i u nju se lijevom rukom bace tri šake soli te se tako ostave nekih dvadeset minuta.Vatra mora biti jaka kako bi se sol popržila.Tada se kaže:

Vas 77

nahranio sam vas

napojio sam vas,

sad mi pokažite i raskažite

ko, zašto i kada je

rabu božijem n.(reći svoje ime) zlo učinio,

nije zvijer, nije riba, nije ptica

već čovjek.

Pokažite, raskažite mi kako?.

Ako sol bude jako pucketala ili pocrnila, što je znak crne magije, izađi na ulicu ili put i prebroj sa svoje desne strane 21 zvijezdu na nebu i reci:

Carica zvjezdica

vrati ovo zlo

koje mi je napravito

ni od ribe ni od ptice

već od čovjeka.

Vratite mu zlo, ja mu opraštam.

Nakon toga, do naredne ponoći važi pravilo sa se u kuću ništa ne smije unositi niti davati iz nje.
_____________________________________________________________

2.

Narukvica od crvenog koralja

U kabalizmu crveni konac i koralj se koristi od davnina, kao zaštita od uroka ili zlih očiju. Zlo oko se odnosi na neprijateljske poglede i negativnosti koje potiču od takvih osoba. Veruje se da kada ljudi ljubomorno pogledaju u vas i žele vam zlo, crveni konac deluje tako što zaustavlja protok tuđih zlih pomisli , kad ste u prisutnost negative energije koralj pocinje mjenjat boju iz crvene u bjelu te u crnu i prema tome znate kakve su osbe oko vas . Mnoge poznate ličnosti nose crveni konac oko ruke, kao sigurnu zaštitu od zla. Crveni konac predstavlja kabalističku zaštitu i blagoslov.

Pre nego što se stavi na ruku, crveni konac mora da se blagoslovi sedam puta i izgovore magične reči da bi on bio protok dobrih vibracija koje će se nas aktivno štititi od tuđeg zla. Podrazumeva se da se crveni konac nosi na levoj ruci, kao simbolična zaštita i blagoslov. Crvena boja nas podseća na na jedinstvenost i milost. Ovaj crveni konac se blagoslovi sedam puta, koliko ima i dana u nedelji. Takođe, simboliše i sedam osećaja. On se nosi na levoj ruci, strani srca i to treba da nas podseti da se uvek moramo boriti protiv sopstvene sebičnosti. Po pravilu, svaki crveni konac ima sedam čvorova na sebi.

Izradujemo za vas najbolje narukvice, dovoljno je da ste prisutni i vidjet cete kad netko ima negativnu misao u glavi doslovno ce mu vasa crvena narukvica koju mi izradujemo bosti oci stalno ce ju promatrate jer nece moci naci nacin kako da vam naudi sa negtivnim mislima , ZNACI KAD STE U PRISITNOSTI NEGATIVNE ENRGIJE VASA NARUKVICA CE POCET MJENJAT BOJE IZ CRVENE U BJELU I CRNU, nase narukvice su odmah dostupne i saljemo sirom europe .
_______________________________________________________

3.

Ljubavna magija – kako osvojiti ili zaboraviti željenu osobu?

U slučaju da neka određena osoba ne pokazuje iste osjećaje prema vama kao vi prema njoj na komadu papira se ispiše navedeni ljubavni tilsum. Na mjestu gdje je podcrtano linijom (dva puta) ispisati svoje ime i ime svoje majke te potopiti u zašećerenu vodu (šerbet) ili u med koji, čim se mastilo na papiru rastopi, treba poturiti željenoj osobi da malo kuša.

Osim mnoštva recepata kako osvojiti nekog u arapskoj okultnoj tradiciji prisutan je dobar dio upustava kako zaboraviti nekog, zatomiti osjećaje spram neke osobe. Tu se posebno misli na nesretne ljubavnike ili parove čija je ljubav nemoguća te je usljed takvog stanja osoba pogođena depresijom, tugom ili bijesom. Na površini čistog porculanskog tanjura ispisuju se slijedeći ajeti, tanjur se zatim napuni svježom vodom koja se pije tijekom naredna tri dana.

(NUM-ov komentar: Necemo iznositi ovdje taj tekst na arapskom jer ovo je ociti primjer kako se pravi sihir)
________________________________________________________

4.

SIHIRI – kako ga prepoznat i uklonit

NUM-ov komentar: Nakon sto su malo opisali sihr i kako ga prepoznati, na kraju su napisali, kao fol, sta je lijek za sihr:

…Nas ucinak na osobu koja je pod sihirom, se moze osijetit odmah, dovoljnoje da za vas izradimo amulet (SLIKA BR. 1 – n. op) ili da dodete osobeno kod nas u samom kontaktu sa nasim amuletima zastite vi doslovno osijetite kao vas energija obuzima i cisti to jednostavno osijetite, snagu nasi amuleta koji se rade za svakog posebno. Nakon sto vam skinemo sihir stvaljamo na vas zastitu energetskog polja da ni jedan magija vise ne moze utjecat na vas zivot . Svi koji su dotakli amult i kojima smo skinuli negativne naboje sihire uroke znaju kakav je prvi osijecaj oslobodenja dok su drzali po prvi puta amulet u ruka doslovno su osijetili tu energiju kako vas obuzima , za sva pitanja smo tu slobodno se javite i podjelite nasu objavu neka se znanje svjetlot i toplina sire.
_____________________________________________________

5.

AMULETI KOJE IZRADUJEMO ZA VAS

Topli pozdrav! Nasi amuleti (SLIKA BR. 2 – n. op.) se izraduju za svakog posebno. Čim ga uzmete u ruke osijetite energju koja vas obuzima i djeluje na vas. Doslovno osijetite. Koristim energiju koja nam je podarena prvog trentka sa odkucajem naseg srca u utrobi majke nase. To je energija zivota. Upravljam s njom na nacin da ju akumuliram u kristale i metale koji su doneseni iz nase prirode, u skladu sa zakonima prirode i zivota.
________________________________________________________

6.

U kontaktu sa džinom

Vjerovatno najveći doseg koji može neki praktičar magije doseći je onaj kada uspije stupiti u kontakt i konverzaciju sa duhovnim bićima, kako bi uz njihovu pomoć obogatio svoje znanje ili rješio neki konkretni problem.U turskoj magiji od davnina je poznato sakupljanje daire (sazivanje daire) kada neki šejh, hodža ili derviš preko djeteta-medija priziva skupinu džinova da bi saznao lijek nekom bolesniku.No, postoje i drugi načini komunikacije sa određenim duhovima poput vila ili hudama.Jedan od lakših oblika prizivanja džinova je svakako onaj kada se tokom 40 dana ponavlja sura Džin određeni broj puta.Osim te molitve u praksi su još neke, kao u slučaju komunikacije sa Kevtanom.

Prizivanje džina po imenu K….n vrši se, kao i sva druga zazivanja, u samoći. Prizivalac mora biti vrlo oprezan pri samom kontaktu koji započinje ponavljanjem slijedeći molitvi: ….

Nakon komunikacije sa duhovnim bićima potrebno je izreći dovu sa kojom se džini primoravaju na razlaz i odlazak, ona se izgovara tri puta: ….

NUM-ov komentar: Necemo ovdje iznositi te molitve i dovu – SubhanAllah, ovdje se, navodno, iznosi nacin kako da se stupi u kontakt sa dzinnima (a takodjer reklamiraju knjige na nasem jeziku gdje se, u tim knjigama, preciznije objasnjava kako se prizivaju dzinni), a u islamu je strogo zabranjeno kontaktiranje sa dzinnima i to jedino rade sihirbazi (vracari) koji moraju raditi gnusne stvari da bi mu dzinni-sejtani, naknadno, cinili usluge.
___________________________________________________

7.

Rumunjska magija ᴢа novac

Oνο је vrlo moćnа čarolija ᴢа privlačenje novca. Akο se uradi nа pravilan nаčin privućі će novac kοјі vam је рοtrеbаn. Ova rumunjska magija vjekovima se već koristi od strane mnogih, јеr је efektna ᴢа privlačenje novca. Zа ovaj ritual potrebna је jedna posuda і 3 kovana novčіća. Uzmite određenu posudu і stavite је nа mјеѕtο ɡԁје ćete је svakodnevno vidjeti. 3 kovana novčіća stavite υ posudu ԁа tu budu 9 dana. Nakon devetog dana, čaroliju možete ponoviti jednom tjedno, ѕνе ԁοk vam novac nе dođe.

Ritual ᴢа novac

Dа bi ste privukli novac, potrebno је ԁа tokom punog mjeseca uzmete posudu, napunite је vodom і υ nјυ stavite srebrni novčіć. Posudu postavite tаkο ԁа mjesečeva svjetlost direktno obasjava površinu vode. Ruke postavite iznad površine vode, tim položajem simbolično је predstavljeno okupljanje mjesečevog srebra. Dοk tο radite, izgovarajte sljedeće riječі:

Divni mjeseče, donesi mі uskoro svoje bogatstvo.

Popuni moje ruke sa zlatom і srebrom.

Neka srebro i zlato sjaji kao sto ti sjajis daj mi svoj sjaj u zivot moj

neka bude volja tvoja neka bude sreca moja

mjesece sjajni dotakni ove ruke dotakni ih sa svojim sjajem

unesi bogatstvo u zivot moj , makni sa mene tmurne oblake koji nedaju

da dode tvoj sjaj, tvoj sjaj neka unide u zivot moj neka tvoj sjaj obasja zivot moj neka bude tako neka bude sad i dok je zivot moj u sjaju tvom ,( srebrni novcic nakon toga nosite u svojem novcaniku on ce bit ako amulet koji ce vam davat mjesecev sjaj i prosperitet)

(KRAJ TEKSTOVA)
________________________________________________________

SubhanAllah, kada covjek nema istinske vjere (Islama) kod sebe i ispravnog znanja o svojoj vjeri onda se moze desavati da ljudi vjeruju da im spomenute nebuloze u gornjih sedam tekstova mogu pomoci da se izlijece od sihra (ako vec boluju od te bolesti) ili da im mogu donjeti srecu i napredak u zivotu.

Sto se tice tekstova koje smo prenjeli gore u ovom tekstu (sa one FB stranice), u njima ima toliko stvari koje su lazne i koje, neumoljivo, podsjecaju na bavljenje sihrom, pa vam zbog toga TOPLO PREPORUCUJEMO DA POGLEDATE DONJI VIDEO, jer u njemu se objasnjava mnogo stvari koje su spomenute u gornjem tekstu:

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ukoliko pronađete gramatičku grešku, OZNAČITE TEKST i prijavite tako što ćete pritisnuti Ctrl+Enter kada je tekst označen.

NA VRH

Prijava gramatičke greške

Ova poruka će biti poslata urednicima sajta