Aktuelno

Islamske Android aplikacije

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

1. N-UM

Čitajte N-UM portal na Vašem mobitelu uz našu aplikaciju.
Naša aplikacija Vam omogućava da čitate članke sa N-UM portala i spasite one koje vam se posebno dopadaju, te lahko podijelite iste sa prijateljima.

2. mNamaz

mNamaz je sveobuhvatna aplikacija koja vam pruža sve što vam je potrebno za obavljanje namaza i uzimanje abdesta na ispravan način. Korak po korak objašnjenja će vam olakšati proces i omogućiti vam da obavite namaz i uzmete abdest bez propusta. Uz to, aplikacija sadrži koristan kibla kompas koji će vam pomoći da se lako orijentišete prema Meki.

Jedinstvena karakteristika mNamaz-a je što sadrži transkripciju i audio primjere svih dova, sura i zikrova u namazu, što će vam omogućiti da učite na pravi način i izgovorite svaku riječ tačno.

3. mSufara

Želite naučiti arapsko pismo i usavršiti čitanje Kur’ana? Za vas je aplikacija “mSufara”!
Naša aplikacija je namijenjena učenicima svih nivoa koji žele poboljšati svoje čitanje Kur’ana i razumijevanje arapskog pisma.

Uz “mSufaru”, možete završiti lekcije i vježbe u svom tempu, a zatim provjeriti svoje znanje pomoću kvizova nakon svake lekcije. Naša aplikacija ima više tema koje možete odabrati, pa možete prilagoditi svoje iskustvo učenja svojim preferencijama.

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ukoliko pronađete gramatičku grešku, OZNAČITE TEKST i prijavite tako što ćete pritisnuti Ctrl+Enter kada je tekst označen.

NA VRH

Prijava gramatičke greške

Ova poruka će biti poslata urednicima sajta