Humanitarni kutak

Izvještaj sakupljene pomoći za januar mjesec 2009

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Prije nego sto iznesemo izvjestaj sakupljene novcane pomoci za januar mjesec zelimo naspomenuti da su nam pocela stizati na konto uplate iz drugih zemalja (ne samo iz Svedske) tako da se moze uplatiti na onaj bankovni racun iz inostrasnstva za Svedsku, koji smo ranije naveli. Medjutim oni koji osjecaju…

da je uplata preko banke komplicirana ili preskupa, svoje priloge mogu slati putem pisama, a o tome smo vise pisali ovdje.
****************************************
Prikupljena pomoc za januar: (1 euro = ca. 11 svedskih kruna)

* 5190 svedskih kruna za porodicu koju nam je predlozio brat Damir (prvi slucaj sa kojim smo zapoceli ovaj projekat sakupljanja pomoci preko stranice)- ova pomoc ce biti poslata ovoj porodici u toku sljedece sedmice, inshaAllah

* 300 kruna za malog djecaka Farisa – uplatu ce mo izvrsiti na njegov ziro racun u Bosni

* 300 kruna za jetime (ova uplata ce se cuvati za slucaj djece bez roditelja)

* 250 kruna neodredjeno (novac koji bude uplacen bez da se navede ime neke posebne osobe biti ce isplacen za one slucajeve za koje ocjenimo da su najpotrebniji)

Ukupno: 6040 svedskih kruna
*****************************************
NAPOMENA: Sredstva koja su nam stigla u toku zadnje sedmice za cetriri nova slucaja za koja sakupljamo pomoc u toku narednog mjeseca ce biti objavljeni krajem mjeseca februara, inshaAllah. Za sad mozemo reci da je krenulo jako dobro sa ovim slucajevima.

Za sve, koji su se odazvali na ove akcije, molimo Gospodara svih svjetova da im to nadoknadi i mnogostruko uveca na dunjaluku, a da ih nagradi najljepsom nagradom na Sudnjem danu, amin!

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ukoliko pronađete gramatičku grešku, OZNAČITE TEKST i prijavite tako što ćete pritisnuti Ctrl+Enter kada je tekst označen.

NA VRH

Prijava gramatičke greške

Ova poruka će biti poslata urednicima sajta