Aktuelnosti

Liječenje Kur’anom – Almin Omerasević ponovo u Švedskoj

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Poštovana braćo i cijenjene sestre Esselamu alejkum, Ovom prilikom vas želimo obavjestiti da Sultan Förening /rukja.se/ organizuje dolazak Almina Omerasevića u Švedsku. Vaš dolazak i raspored po gradovima planiran je od 20-25 januara 2013 godine. Almin Omerasević je jedan od najpoznatijih i najistaknutijih učača rukje u BiH. Rukja je pojam za liječenje Kur’anom od…

sihra, uroka i ograme. Rukja je po islamu i šerijjatu jedino ispravno sredstvo liječenja muslimana od pomenutih oboljenja. Pozivamo sve one koji su započeli terapiju liječenja kao i one koji smatraju da im je potrebno liječenje od sihra, ograme i uroka da nam se jave na email rukja.se@gmail.com ili putem sms-a ili pozivom na broj telefona 0704 300 222.

Potrebno je poslati ime i prezime, punu adresu stanovanja (adresa i broj, postanski broj i grad) i broj telefona zbog evidencije i rasporeda liječenja. Za vise informacija nazovite na broj 0704 300 222.

Za raspored po gradovima i vremenima liječenja prijavljeni će dobiti naknadno na kontakt koji pošalju.

Esselamu alejkum

Organitatori: rukja.se

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ukoliko pronađete gramatičku grešku, OZNAČITE TEKST i prijavite tako što ćete pritisnuti Ctrl+Enter kada je tekst označen.

NA VRH

Prijava gramatičke greške

Ova poruka će biti poslata urednicima sajta