Aktuelnosti

Ne primamo nova pitanja

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Poštovani posjetitelji NUM stranice, molimo vas da nam svoja pitanja ne šaljete na adresu: info@n-um.com, niti putem stranice, jer više ne primamo nova pitanja. Na stranici stoji obavještenje da ne primamo nova pitanja, tako da nam nije jasno zašto nam često pristižu nova  pitanja. Svjesni smo činjenice da naši posjetitelji imaju veliku potrebu za dobivanjem odgovora na važna životna pitanja koja trebaju biti upućena kompetentnoj osobi koja na ta pitanja može  odgovarati, ali mi trenutno nemamo nijednog profesora koji je angažiran da odgovara na pitanja i onda nam uzima jako mnogo vremena i truda dok ne iznađemo neko rješenje jer pojedina su pitanja od životne važnosti za one koji su ta pitanja poslali.

Nama je čast da možemo biti na usluzi drugim muslimanima, ali, kao što smo naveli, trenutno nemamo angažiranu kompetentnu osobu koja može odgovarati na vaša pitanja i onda nam pitanja koja pristižu postaju  veliko opterećenje i zbog toga vas molimo da na drugim adresama pokušate naći odgovore na svoja pitanja. Allah vam dao svako dobro!

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ukoliko pronađete gramatičku grešku, OZNAČITE TEKST i prijavite tako što ćete pritisnuti Ctrl+Enter kada je tekst označen.

NA VRH

Prijava gramatičke greške

Ova poruka će biti poslata urednicima sajta