Poučne priče i tekstovi

Nekoliko tekstova iz SAFF-a

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Mladići kojima šejtan piše tekstove i pravi muziku

U januaru ove godine Saff je upozorio našu javnost na Iblisov rok bend “Sihirator” iz Lukavca. Da podsjetimo, riječ je o rok bendu čiji je muzički opus sastavljen od najgorih uvreda na račun islama i muslimana. Ovaj šejtanov rok bend u jednoj pjesmi, u refrenu, čak psuje Boga. Ovih dana Iblisovi muzičari, uz pomoć medija iz RS-a, te inspirisani od svog zaštitnika šejtana, napadaju Saff i brane se da oni ne vrijeđaju nikoga nego, kao, na svoj način kritikuju vehabije….

„ Naslovi pjesama momaka iz Lukavca koje su objavili na svom posljednjem albumu posebno su ražestili “verske autoritete” iz islamističkih novina Saff, koji su u svom osvrtu na rad “Sihiratora” zaključili da se ovakav “smećarski opus do sada nije pojavio među Bošnjacima”, piše list Press iz Srbije. Umjesto da se pokaju i ostave se takve islamofobične prakse, mladići iz benda „ Sihirator” pokušavaju privući još više pažnje, kako bi nastavili šejtansku misiju. Jedan od članova ovog benda kaže da mu je majka čak postila ramazan i da je zbog toga, navodno, sramno što ga napadaju iz Saffa. Pitamo tu majku, zna li ona da joj sin, dok ona posti, stvara muzičku karijeru psujući Boga?
………………………………………….

NUM-ov komentar

Kakvih bolesnika ima medju nasem, bosnjackom narodu je za nepovjerovati. Na jednom lukavackom web portalu su nedavno clanovi ovog “benda” dali intervju u kojem tvrde da oni ne napadaju islam i da nisu sljedbenici djavola (sejtana) i da nisu antiislamski orijentirani. Tvrde da im jedino smeta “vehabijsko” tumacenje vjere u BiH i da zbog toga dizu svoj glas, medjutim procitajte tekst samo jedne njihove “pjesme” i sami cete uvidjeti da ni jedan normalan insan ne bi nesto ovako napisao i pjevao. Ocito da se radi o bolesnim ljudima ili o ljudima koji su, zaista, prodali dusu Iblisu, l.a.:

Meshur

Sihri su na vrhuncu,pomoc je u vidu hodza
Kuran uci naopako,u stanju transa j..e Boga (ovdje koriste rijec psovanja boga, n. op)
J..E BOGA, J..E BOGA

Hafiz uci fatihu,pomoc trazi od Allaha
Od sejtana trazi istup,al mu ovaj odgovara:
“Ne mozes nista,ja sam unutra.ova dusa meni pripada.
Allah porazen,zivot ugasen,jos jedan moja pobjeda”

Nad mrtvim tijelom hafizi stoje,dzinni su obavili svoje
Ova je dusa spemna da se preda,u vjecite vatre Dzehennema

Meshur spasa imao nije,tamo u daljini sahir se smije
Njegovi se sihiri isprijecise na putu
Prenijet ce ga sutra na tabutu

Jos jedno cedo koje je izdano od Allaha
Seli na Ahiret prije svitanja sabaha
jos jedna dusa koja u dzehennem ce da sleti
Meshur posta Merhum,meshur postade rahmetliiiiii

“Ne mozes nista,ja sam unutra.ova dusa meni pripada.
Allah porazen,zivot ugasen,jos jedan moja pobjeda”
___________________________________________________________

Mali Homeini sa Fakultetu islamskih nauka u Sarajevu

Rešid Hafizović, profesor na Fakultetu islamskih nauka u Sarajevu i akademik šitske akademije nauka za filozofiju iz Irana otkrio je ovih dana svoje karte. Učestvujući u dokumentarnom serijalu FTV-a „Sunniti, šiiti”, Rešid Hafizović je dao nesebičan doprinos iskrivljavanju istine o ranoj historiji islama. Nakon spomenutog serijala svima je postalo jasno da je Rešid Hafizović važan igrač za širenje šiizma u Bosni i Hercegovini. On se u serijalu FTV-a „Sunniti, šiiti” prvo predstavlja da je sunija a onda iz te pozicije, govoreći pohvalno, šiizam toplo preporučuje svim građanima BiH.

Rešid Hafizović ima pravo da vjeruje u šta želi, međutim on je profesor ugledne institucije Islamske zajednice u BiH, kao takav ne smije biti misionar šiizma. Islamska zajednica je dužna zaštiti islam i muslimane od šiitskog misionarstva. Nažalost, Rešid Hafizović nije jedini misionar šiizma u redovima Islamske zajednice.
______________________________________________________________

Ramazanska ofanziva šija na Bosnu i Hercegovinu

Perfidna taktičnost šiizma

Akademik Esad Duraković je krajem prošle godine putem TV1 upozorio na perfidno djelovanje šija u Bosni i Hercegovini. „ Ovdje djeluje i šitska zajednica, ta zajednica djeluje na jedan perfidniji način sa mnogo više takta, oni čekaju neko svoje vrijeme. Jer misle da je Bosna i Hercegovina teren koji oni trebaju da osvajaju, na kome oni treba da djeluju”. Moramo priznati da je akademik Durković upravu. Tokom mjeseca ramazan šije su napravili pravu ofanzivu.

Maltene, koji god televizijski kanal upališ pojavi se neki šija. Kao što znamo, ramazanska šiitska ofanziva završena je trodijelnim dokumentarnim serijalom FTV-a „Sunniti, šiiti”. Nikada ranije šije nisu bili ovoliko prisutni u javnom prostoru Bosne i Hercegovine. Očito je da su njihovi perfidni planovi došli u fazu pokretanja jačih akcija. Šiizam u Bosni i Hercegovini širi se pod pokroviteljstvom Vlade Irana. Iran ulaže solidna finansijska sredstva za širenje šiizma. U taj zadatak čak je uključena i iranska obavještajna služba.

Iranu, odnosno šijama odgovara i to što se Islamska zajednica, za sada, uopće ne protivi njihovim perfidnim misionarskim aktivnostima. Nažalost, brojni službenici Islamske zajednice aktivni su učesnici u šitskom misionarskom programu. Već smo opisali ulogu Rešida Hafizovića, profeosra na Fakultetu islamskih nauka u Sarajevu. Osim Hafizovića u šitsku misionarsku halku uvučeni su oni koji za dobre honorare prevode šitske knjige (o pogubnosti objavljivanja šiitskih knjiga bez nadzora i kontrole Islamske zajednice piše profesor Almir Fatić u posljednjem broju „ Preporoda”.).

Pored nabrojanih, u šitskoj halki se nalaze i pojedini imami, koji skriveno prakticirju šiizam. Prema našim saznanjima, šitski misionari su veoma zadovoljni kako im ide perfidni posao u Bosni i Hercegovini, zbog toga su odlučili u našoj zemlji osnovati fakultet na kojem će se izučavati šiizam i pripremati budući misionari.
_________________________________________________

Protiv svog naroda arapske vojske pripremaju koliko god snage mogu i konja za boj, da bi time udovoljili Allahovim i svojim neprijateljima

Arapske vojske su čudo neviđeno. Amerika i ostale svjetske velesile svake godine Arapima uvale tone savremenog oružja u vrijednosti od nekoliko desetina milijardi dolara. Arapske vojske su najopremljenije na svijetu, nema kakvog savremenog oružja nemaju. Rekao bi neko da su takve vojske strah i trepet za neprijatelje Arapa, pa ako hoćemo i muslimana. Pomislio bi čovjek da su te arapske vojske baš pripremile snage koliko god mogu i konja za boj protiv Allahovih i svojih neprijatelja. Nažalost, to su samo pogrešne misli i neutemeljeni zaključci. Egipatska vojska nikada nikoga nije pobijedila u zadnjih stotinjak godina.

Ta ogromna vojska ne smije ni pomisliti da se sukobi sa nekom drugom vojskom. Od spomena na cionističku vojsku odmah dobiju osip. Ali zato su tako hrabri i spremni svo svoje oružje okrenuti na svoj narod. Ne treba ih dvaput pozvati da napadnu svoj narod. Tako su lahki na obaraču. Doduše, lahki su na obaraču i kada treba ubijati sirote Palestince iz pojasa Gaze koje žive zatrpavaju u tunelima. Pogledajmo šta radi sirijska vojska protiv svog naroda. Isti slučaj je i sa Jemenom, Irakom, Alžirom, a tu su negdje i Tunis i Libija.
Nema dileme da arapske vojske postoje samo da bi se borile ili sprovodile nasilnu vlast nad svojim narodom. Oni su u toj borbi neviđeno žestoki, spremni su nemilice ubijati svoje sunarodnjake u civilu, naročito one koje optužuju da su islamisti.

www.saff.ba

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ukoliko pronađete gramatičku grešku, OZNAČITE TEKST i prijavite tako što ćete pritisnuti Ctrl+Enter kada je tekst označen.

NA VRH

Prijava gramatičke greške

Ova poruka će biti poslata urednicima sajta