Knjige

OŠTRI MAČ U BORBI PROTIV ZLIH SIHIRBAZA

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Nedavno se iz štampe pojavilo obogaćeno originalno izdanje knjige ˝OŠTRI MAČ U BORBI PROTIV ZLIH SIHIRBAZA˝.

Novo originalno izdanje je tvrdog poveza, zelene boje sa drugačijim dizajnom od piratskog i većim brojem stranica. Na poleđini u lijevom uglu knjige piše ”original”. Knjiga inače govori o činima sihra koji su prisutni u našim svakodnevnim životima, o njegovim učincima punim zla i nesreće, koji su nerijetko sudbina naših prijatelja, komšija, pa i nas samih.

Svakodnevno smo u prilici čuti ove turobne rečenice: ”na kraju sam živaca…” ”zapustio(la) sam porodicu, bračne obaveze…”, ”˝ni u čemu više ne vidim smisao i ljepotu…”, ”ne mogu kontrolisati svoje tijelo…”, ”kuća me ubija….”, ”brak nam se raspada…”, ”dođe mi da se ubijem….”, ”stalno se svađamo…..” itd.

Ove riječi samo djelomično otkrivaju prazninu, jad i očaj u dušama onih koji sada traže lijeka. Naš narod duševno pati. To pokazuju svakodnevni kontakti sa ljudima. Posljedice su očevidne i manifestiraju se enormno velikim brojem počinjenih zločina, samoubistava, razvoda, duševnih rastrojstava, psiho-oboljenja, pribjegavanja drogi i alkoholizmu, svakodnevnim svađama, sudskim sporovima. Ljudi traže spasa, dok zvanična medicina još uvijek ne može ponuditi izlaze iz svih tragičnih situacija kroz koje prolaze mnogi pojedinci.

Svijet džina i šejtana, paralelan je svijet nama, egzistira i ima moć razumijevanja i slobodnu volju kao i čovjek. Posljedica njihova djelovanja na ljude su razmirice među supružnicima, razne bolesti, teškoće i nemiri, teška psihička stanja, pa čak i ludilo.

Djelo koje vam nudimo, poštovani čitaoci, jeste jedan vid doprinosa ispravnom poimanju ovog pitanja, vid borbe protiv zlih sihirbaza i sihira i lijek protiv spomenutih bolesti. Knjiga između ostalog tretira slijedeće teme: Postoji li sihr? Vrste sihira. Kako sihirbaz priziva džina? Kako prepoznati sihirbaza? Da li se može liječiti putem sihra? Kako saznat da li smo pod uticajem sihra? Kako se i kod koga izliječiti? Kako izliječiti impotenciju i sterilnost koje su nastale pod uticajem sihra? Šta je urok i kako se liječi?

Ovo je četvrto originalno izdanje istoimenog djela na našem jeziku što je svakako dovoljan dokaz njegova kvaliteta.

Knjiga je štampana u tvrdom kolor povezu na 176 stranica

Cijena: 15 KM

Knjigu možete naručiti na: zajimovic1@gmail.com ili na broj telefona: 0038761249981
________________________________

Takodjer možete naručiti i ovu knjigu na isti broj, po istoj cijeni:

 

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ukoliko pronađete gramatičku grešku, OZNAČITE TEKST i prijavite tako što ćete pritisnuti Ctrl+Enter kada je tekst označen.

NA VRH

Prijava gramatičke greške

Ova poruka će biti poslata urednicima sajta