Knjige

Kako se zaštititi od džina i šejtana

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Kako se zaštititi od džina i šejtana (format A5, 204 stranice)

Radi se o knjizi koja je ustvari drugi dio knjige “Zaštita čovjeka od džina i šejtana”. Ona govori, između ostalog, o padavici i načinu liječenja, o praktičnim primjerima liječenja, o tome kako se zaštititi od džina i šejtana i koje dove u određenim prilikama treba učiti. Jednostavno, knjiga nudi savjete, sredstva i praktične primjere zaštite od džinsko-šejtanskih vesvesa i nasrtaja. U njoj nas autor upoznaje sa načinom djelovanja bića iz nevidljivog svijeta i na vrlo lahak i jednostavan način upoznaje sa posljedicama koje iza sebe ostavljaju.

A posljedice se ispoljavaju u vidu bolesti koje se manifestuju kroz nervozu, depresiju, tjeskobu, ludilo, priviđanje u snu i na javi, pretjerani strah, gušenje, duševnu rastrojenost, epilepsiju, paralizu određenih nerava, šizofreniju… kao i u vidu počinjenih zločina, samoubistava, razvoda, duševnog rastrojstva, psihičkih oboljenja, pribjegavanja drogi i alkoholizmu, svakodevnih svađa, sudskih sporova…

Cijena jedne knjige je 15 KM.

Knjige su štampane u tvrdom kolor povezu. Možete ih poručiti na telefonski brojeve:

061 249 981 i

061 804 016

ili na email adresu zajimovic@yahoo.com

Knjige šaljemo na sve destinacije u svijetu.

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ukoliko pronađete gramatičku grešku, OZNAČITE TEKST i prijavite tako što ćete pritisnuti Ctrl+Enter kada je tekst označen.

NA VRH

Prijava gramatičke greške

Ova poruka će biti poslata urednicima sajta