Sihr i džinni

Primjer liječenja od sihra

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

I mudzahidi u Bosni bili su jedna od preferiranih meta Vatikana na koju su usmjeravali vojsku dzina. U sjecanju mi je slucaj mladica iz spomenute populacije kada se obratio za pomoc u cudnom i teskom dusevnom stanju, pogodjen dzinskom vojskom koja je usmjerena iz Vatikana. Njegovo lijecenje trajalo je od podne do sabaha iduceg dana, nastojeci da se oboljeli rijesi opsjednutosti ceta dzina poslatih od strane Vatikana na mudzahide u Bosni. Na koncu, poslije…

visesatnog ucenja, koje je rezultiralo da se dzini jave, razgovaraju, predstave i priznaju odakle su i na koga poslati, nakon teskog dijaloga, rasprava, ubjedjivanja, neki njihovi oficiri i starjesine primili su islam zajedno sa djelom vojske, koja se podjelila na dva djela- muslimani konvertiti i krscani. Nakon ponovljeni bezuspjesni pokusaja da ne dini nemuslimani pokore i izadju, izmedju ove dvije grupe u tjelu dolazi do borbe na zivot ili smrt.

Prisutni, koji su pomagali, drzali su i obuzdavali ovog mladica dok se ucila rukja i vodio dijalog, bili su frapirani onim sto se pritom desavalo. Poskakali su na noge i donosili tekbire , gledajuci kako po tjelu oboljelog, posebno po stomaku, odjednom kao da provri. Cudno talasanje stomaka i pokreti, koji na povrsini koze podsjecaju na pokrete koje pravi voda kad kljuca, ubrzano su se smjenjivali pred pogledima prisutnih. Ruke i noge su se odjednom sukobile. Desna ruka udarala lijevu, lijeva desnu, tako i noge.

Pozvan je i TV kamerman, koji je snimio najzanimljivije detalje. Na koncu te borbe unutar tjela oboljelog, koja je zavrsila neprirodnim bjezanjem i puzanjem lijeve rukekoju je desna hvatala i pokusavala zadrzati, javio se sa selamom starjesina muslimana, zadihan i izranjavan, podnoseci izvjestaj o pobjedi, sehidima i o poginulim, ranjenim i zarobljenim neprijateljima. Posto su muslimani pobjedili, oni su bez problema pristali na izlazak i napustanje tjela ovog mladica, koji je, Allahovom voljom, ozdravio.

Iz knjige: “Lijecenje Kur’anom od ograjisanja, sihra i uroka” – autor: dr. Muharem Stulanovic

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ukoliko pronađete gramatičku grešku, OZNAČITE TEKST i prijavite tako što ćete pritisnuti Ctrl+Enter kada je tekst označen.

NA VRH

Prijava gramatičke greške

Ova poruka će biti poslata urednicima sajta