Sihr i džinni

Sihr impotencije i neplodnosti

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Sihr impotencije

    Impotencija ili tjelesna nesposobnost izvršenja akta seksualnog odnosa javlja se podjednako kod muškaraca i kod žena. Impotencija kao rezultat džinskog djelovanja je ona koja se dešava usprkos potpunoj psihofizičkoj sposobnosti (impotentne) osobe, a posebnost je i u tome da je osoba impotentna samo napram svog supružnika. Imao sam priliku da razgovaram sa ljudima koji su bili impotentni prema svojim suprugama, a u svome lutanju (u tom vremenu nisu bili u okrilju vjere) seksualne odnose su, kao vid vanbračnog odnosa, nesmetano obavljali.

Iako ostavlja traga na ukupnost bračnih odnosa, sihir impotencije kod erekcije, a kao rezultat tjelesne slabosti, kao posljedica straha, nesigurnost, pretjeranog razmišljanja, sumnje u čestitost supruge i dr., a sve se spomenuto dešava muškarca očituje kao nemogućnost isključivo za vrijeme trajanja seksualnog odnosa. 

Impotentnost kod žena dešava se po identičnim uzusima kao kod muškarca, ali je posljedica drugačijih tjelesnih aktivnosti: refleksno ili bolno grčenje tijela, nekontrolisan plač ili smijeh, ravnodušnost, nezainteresovanost, strah od odnosa, koji rezultira izbjegavajem osamljivanja sa svojim suprugom, iznenadni napadi bijesa, prekidanje odnosa zbog »neodloženih« obaveza, krvarenje koje počinje neposredno ili u toku seksualnog odnosa i drugo.

Kako nastaje impotencija kod muškarca

Šejtan koji je zadužen za sihr, smjesti se u čovjekovom mozgu u centru za spolni nadražaj koji šalje signale spolnim organima.On pusti da spolni organi rade normalno,ali kad čovjek htjedne prići svojoj ženi,šejtan okupira centar za spolni nadražaj i on prestane slati signale u aparat koji sipa krv u spolni organ kako bi erektirao.Odmah zatim krv se vrati iz spolnog organa i se opusti i skupi.

Zbog ovoga,čovjek kojem je napravljen sihr ponaša se normalno sa svojom suprugom prije nego što htjedne da spolno opći,ali kad se primakne tom činu,spolni ud se opusti i skupi.To ga sprečava da dovrši spolni akt,jer je erekcija,kako je je poznato,njegov glavni faktor.

Ponekad čovjek koji je oženjen dvjema ženama pored jedne je impotentan,a pored druge je normalan.To je zato što  šejtan okupira centar spolnog nadražaja samo kad je u pitanju spolni akt sa ženom kojoj je sihr namijenjen.

Impotencija ili frigidnost kod žene

Kako god se muškarcu dešava impotencija prema ženi,tako žena može biti impotentna,odnosno frigidna prema svom mužu.Ima pet vrsta ženske impotencije:

  1. Odbijanje muža

Žena nastoji sprečiti muža da joj priđe.To čini tako što ukoči stegna i sastavi ih tako takoda on nema načina da joj priđe.Ovaj postupak ne proizlazi iz ženine volje.Tako je jedan mladić,čija je žena bila pogođena ovim sihrom,pokušavao kazniti je zbog toga.Na to mu je ona odgovorila:“Ovo ne činim svojom voljom.Ako hoćeš okuj mi noge željezom prije nego mi htjedneš prići,tako da se noge ne spoje“.I zaista,on je i to pokušao ,ali spolni akt nije uspio.Dala mu je  dozvolu da je narkozom uspava kad joj htjedne prići.U ovom slučaju je akt uspio,ali jednostrano.

2. Ravnodušnost

Nastaje tako što džin zadužen za sihr okupira centar za osjećaje  u mozgu žene,pa kada joj muž priđe,zaustavi joj svaki osjećaj i ona ne osjeća užitak niti sudjeluje s mužem,nego leži pred njim bez osjećaja i pušta ga da radi šta hoće.Ne luči tečnost koja vlaži spolni organ i spolni akt ne uspijeva.

3. Krvarenje

Govorili smo o sihru krvarenja u osmoj vrsti sihra i objasnili način njegovog nastajanja.Ova vrsta se razlikuje od sihra krvarenja u jednom elementu,a to je da se krvarenje pojavljuje samo za vrijeme spolnog akta.Što se tiče sihra krvarenja,on nema veze s tim,i traje danima.

Krvarenje nastaje u momentu kada čovjek odluči da priđe ženi(a uzrok  tome je šejtan)tako da se čovjek  ustegne od spolnog akta.

Pričao mi je jedan čovjek koji je radio u vojsci,te tako često odustvovao od kuće:“Kada bih dobio dopust i otišao kući,odmah po mom ulasku žena bi počela krvariti to krvarenje bi trajalo čitavo vrijeme moga dopusta.Samo što bih se vratio na posao,žena bi prestala krvariti.To bi se desilo svaki put kad bih išao kući“.

4. Prepreka

To se odvija tako što čovjek kad odluči prići ženi,pred sobom ugleda prepreku poput komada mesa kojeg ne može probiti,te spolni akt ne uspijeva.

5. Potvora

Ogleda se u tome da čovjek oženi nevinu djevojku i kada odluči da joj priđe,ima osjećaj kao da prilazi udovici te posumnja u njenu nevinost.Ali kad se djevojka izliječi,himen se vrati onakav kakav je bio. Postoji više načina liječenje sihra impotencije uz Allahovu pomoć.

_________________________________

Sihr neplodnosti

Zaista prokleti sihirbazi ne miruju ,činivši sve,kako bi rasturili bračnu zajednicu i porodicu,pa tako šalju vojske poganih džina da bi spriječili rađanje,Allah im spletke i planove uništio,amin!

Sterilnost kod muškarca

Postoje dvije vrste sterilnosti (neplodnosti):

-Prva je prirodna neplodnost koja se liječi kod ljekara (ako joj ima lijeka).

-Druga vrsta je neplodnost nastala uzrokom džina koji je ušao u organizam, i ovo se liječi Kur’anom,dovama i zikrom.

Poznato je da  funkcija rađanja uspijeva-Allahovom voljom-ako je broj spermatozoida u jednom kvadratnom centimetru sperme kod čovjeka veći od dvadeset miliona.Ponekad se desi da šejtan djeluje na testis muškarca koji luči spermatozoide time što ga pritišće ili na drugi način te tako uzrokuje da lučenje spermatozoida bude manje od prosječnog i tako ne uspijeva funkcija oplodnje.

Prilikom prelaska iz testisa u spermin kanalić,spermatozoidima je potrebna sluzava tečnost koju luči tzv.“Kuperova žlijezda“ i izliva je u spermin kanalić odakle se hrane spermatozoidi koji su stacionirani u njemu.Na ovom mjestu šejtan poduzima drugi dio svog posla,a to je da spriječi „Kuperovu žlijezdu“da luči tečnost.Tada spermatozoidi pohranjeni u sperminom kanaliću ne nalaze hranu i umiru,zbog čega nisu u stanju da oplode.

Kako razlikovati prirodnu sterilnost i onu nastalu uzrokom džina?

Sterilnost koju uzrokuju džini prate slijedeći simptomi:

1.Tjeskoba u prsima, narocito nakon ikindije do kasno u noć,

2.Rasijanost,

3.Bol u krstima,

4.Nemiran san,

5.Sanjanje strašnih snova,

Sterilnost kod žena

I kod žene postoje dvije vrste sterilnosti:

Prva Prirodna sterilnost (Allah, dželle šanuhu, ju je stvorio neplodnu)

Druga Sterilnost uzrokavana od strane džina nastanjenog u matericižene gdje kvari jajnu ćeliju koja nakon toga nije u stanju da izvrši produkciju.Nekada pusti da oplodnja uspije,ali prekine trudnoću prije nego što plod sazrije.To čini tako što prekine venu u materici i izazove krvarenje te tako nastane pobačaj.Često se pobačaj,uzrokovan od strane džina,ponavlja.Ovakvi slučajevi se uz Allahovu pomoć uspješno liječe.

U oba „Sahiha“potvrđeno je da:“Šejtan kola ljudskim tijelom putem krvi“.

(Preuzeto iz knjige: “Oštri mač u borbi protiv zlih sihirbaza” – Vehid Abdusselam Bali)

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ukoliko pronađete gramatičku grešku, OZNAČITE TEKST i prijavite tako što ćete pritisnuti Ctrl+Enter kada je tekst označen.

NA VRH

Prijava gramatičke greške

Ova poruka će biti poslata urednicima sajta