Sihr i džinni

Sihr rastave / Crveni končić sa čvorićima (sihr)

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Doveli su mi mladu, tek udatu ženu kojoj je napravljen sihr rastave i sakriven u dušek spavaće sobe. S početka je pokazivala samo uznemirenost, ali nakon petnaestak minuta rukje se bukvalno srušila na dio ajeta koji govori o rastavljanju muža od žene. Subhanallah. Sihr je napravljen na menstrualnu krv, na malo platna, te na crni konac koji može biti iz odjeće osobe kojoj je namjenjen sihr ali isto tako može da simbolizira kosu iste osobe.

Sve to je probodeno iglom koja simbolizira bol ili čak smrt preko bolesti ili udesa, npr. saobraćajne nesreće, pad s visine itd. Čuvajte svoje lične stvari i budite pod abdestom; klanjajte namaz! Neka žene dobro paze, gdje ostavljaju svoje OB filtere i tampone od čišćenja; da to ne završava u kantama za smeće i kesicama po javnim WC ili smetljištima ili drugim, pokvarenjacima dostupnim mjestima. Allah nas sačuvao! Amin.
__________________

Crveni končić sa čvorićima (sihr)

Na današnjoj rukji je ovaj crveni končić donijela jedna sestra sa sobom. Dala joj (napravila) neka “pobožna nana”, nakon što joj je klanjala “istiharu”, pa joj došlo u snu da joj treba ovakva “zaštita” – da nosi uz sebe. A što “pobožna nana” nije rekla – jeste – da je na konac napuhala i napravila čvoriće – uzlove – koji vezuju džinna, izvršioca sihra, za osobu koja ovaj končić nosi sa sobom. Ovako ( sa crvenim končićima ) se “vezuju” ljubavni džini za ciljane osobe što dovodi do različitih problema u braku, ili ne dođe do braka, utječe na plodnost osobe itd.

DRAGI BRATE I SESTRO, OVE SU RABOTE ŠIRK, A NANE I DEDE, HADŽIBULE I DERVIŠI, KOJI KOKANO KLANJAJU ISTIHARE (profesionalno) PA IM ALLAH, SWT, navodno, OTKRIVA TUĐE HALOVE I TUĐE SUDBINE SU, ODGOVORNO TVRDIM, (iz dugogodišnjeg iskustva) UGLAVNOM PREVARANTI ILI SIHIRBAZI KOJI RADE SA DŽINIMA.

 

Hfz. Fuad Abdullah Seferagić

 

 

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ukoliko pronađete gramatičku grešku, OZNAČITE TEKST i prijavite tako što ćete pritisnuti Ctrl+Enter kada je tekst označen.

NA VRH

Prijava gramatičke greške

Ova poruka će biti poslata urednicima sajta