Sihr i džinni

Zaljubljeni džinn  – rastura brakove i veze

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Zaljubljeni ili ljubavni džinn  razara porodice, a djeluje veoma planski; prvo navraća osobu da često odlazi pred ogledalo, da se ogleda pa makar i kratko iz dva razloga: da se osoba sama sebi divi umjesto Onom Koji ju je stvorio (bez da izgovori riječi Zahvale – mašallah i sl.) pa joj on došaptava da je prelijepa, i zato što nas očito džinni jasnije vide preko ogledala kao mi što jasnije vidimo preko dvogleda! Čak zna izazvati bubuljice po licu neke osobe, kako bi ista osoba što češće odlazila pred ogledalo, da vidi, da li su bubuljice napokon nestale, samo da bi je zaljubljeni džinn u tom kratkom momentu istovremeno gledao i divio joj se. Zna “nagovoriti” ženu da stavi dijamant na zub ili da probuši nos i tu ugradi svjetlucavi kamenčić, kako bi često pred ogledalom provjeravala, da li je to još na svom mjestu. Obje ove opcije mogu izazvati i urok!

Zatim omili osobi da se dugo sama kupa ili tušira dobro toplom vodom, jer on tad uđe u dlanove i dodiruje oboljelu osubu šamponiranjem po grudima, ramenima, stomaku, kukovima i po stidnim mjestima! Slijedeći korak je da osobi dolazi u san, u obliku nekog dragog ili bliskog i pokušava ostvariti initimne dodire i spolni odnos. Često se u snu pojavi u liku drage ili bliske osobe i nekog ko je spolno privlačan, kako ne bi izazvao strah ni sumnju! Npr., oboljela žena često sanja initimne radnje sa svojim mužem ili obrnuto, a u stvarnosti često izbjegavaju jedno drugo. To je ljubavni Džinn.

On izaziva većinu epilepsija kod žena (kako bi je blamirao i odvratio muškarce od žene) ali i bol u jajnicima, matericama i u kukovima kod žena, jer se nastani u kukovima i u donjem dijelu trbuha; čak izaziva različite ciste na jajnicima ili na materici, što može završiti sa tumorom i karcinomom istih. “Ljubavnik” izaziva većinu porođaja na carski rez (jer, ako je u materici, ubio bi ga ili dobro ozlijedio prirodni porođaj pa zato izazove komplikaciju u trudnoci ili najkasnije pri porodu) i odbojnost prema supruzniku.

Često “ometa” trudnoću i uznemirava i zastrašuje malu djecu kako bi ih “poslao” da spavaju između roditelja, kako roditelji ne bi imali tjelesni kontakt ili spolni odnos zbog prisustva djeteta. Izaziva također strašne huje i izljeve srdžbe kod bračnih parova ili partnera, ne bi li došlo do razdora i velik broj simptoma bolesti kod manje bolesnog ili zdravog partnera ili supružnika, kako bi “pokazao” da je ovaj drugi bolestan!Uzrokuje neplodnost kod muškaraca kao i bol u preponama, ali i srčane aritmije, rak prostate, srčane udare i huje! Pitanje je samo, da li takvi džinni dođu sami od sebe ili ih neko pošalje sihrom ili magijom!

Simptomi ove vrste Džinna su, pored gore navedenih, i često “igranje” obrva ili samo desnog ili oba oka, trnenje desne ruke ili noge, bježanje od udaje ili ženidbe, osoba pri rukji ili u ibadetu (namaz) pada naprijed, razvijanje jake strasti prema suprotnom spolu a odbojnost prema supružniku ili partneru, nenormalne ljubomore, bol u donjem dijelu tijela, u predjelu bubrega, jajnika, prepona, kukova itd.

Hfz. Fuad Abdullah Seferagić

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ukoliko pronađete gramatičku grešku, OZNAČITE TEKST i prijavite tako što ćete pritisnuti Ctrl+Enter kada je tekst označen.

NA VRH

Prijava gramatičke greške

Ova poruka će biti poslata urednicima sajta