Aktuelnosti

Zamke interneta

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ko sve poziva u džihad protiv ”zapada” i na davanje bejje ”halifi”? O ovome sam govorio i prije godinu, braćo čuvajte se ”žestine” neke internet ”braće”, čuvajte se njihovih poziva u ”džihad”, sve su to jako sumnjive osobe, sve su to neki Ebu i Ibn, bez imena i prezimena. Jedan takav se ovih dana slučajno razotkrio na jednom od ”džihadskih” foruma na engleskom jeziku. Pozivao je na…

davanje bejje, i džihad protiv ”zapada”. Ispostavilo se da iza profila mudžahida, muwehida, i čega sve ne stoji ustvari iskusni židovski novinar Richard Ferrer. On je bio urednik Jewish News-a tri godine. On je također radio za britanski Daily Mirror, Daily Mail i uređivao je Boston Jewish Advocate, najstarije židovske novine u Americi. Allahovom voljom sam je sebe razotkrio. A Allaha molim da razotkrije svakog smutljivca koji smutnju sije.

Komentar koji je ostavio a i brže bolje izbrisao glasio je:”“salam my sisters and brothers we should get out of this evil country and pledge our allegiance to the Muslim sharia law and get out of evil west. who wants to join me so we can wage war and jihad against the corrupt west.”.

Jasin Baki

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ukoliko pronađete gramatičku grešku, OZNAČITE TEKST i prijavite tako što ćete pritisnuti Ctrl+Enter kada je tekst označen.

NA VRH

Prijava gramatičke greške

Ova poruka će biti poslata urednicima sajta