Odgovori

Težak period u životu

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Pitanje:

Selam, imala sam težak period u životu, mada mi se čini kao da se počesto sve vraća. Živim vani te nemam kome da se obratim za samo liječenje Uzvišenim Kur’anom, Allahovom voljom i Njegovom neizmjernom dobrotom nekako sam do sada uspijela da se sama nosim s tim, ali me pomalo snaga i volja izdaju.

Imam osjećaj da mi pojedine osobe prave sihre, ustvari te iste osobe su prijetile time, da li slučajnost ili to al meni sve nizbrdo ide. U životu sam imala trenutaka da sam pomišljala na samoubistvo, kad su se električne stvari isključivale u mojoj blizni, kad sura koja napamet znam, nisam znala.

Naime imala sam more, ružne snove, brak nikakav, muž me vidi i dan danas u najgorem svijetlu, Allah mi se odazvo pa sam se dosjetila uzeti Ilmihal u ruke i klanjati, ponavljam ta sura znam od malena, al mi se jezik i um zapetljo te nisam ni jednog se mogla sjetiti.

Plakala sam, tresla se čitajući sura, ne znam kako sam kroz suze bilo sta mogla i vidjeti; sve je to tako trajalo neka tri dana. Treći dan jezik mi se odveza, te bez Ilmihala proučim sura, a onda, bila je jacija, u sred namaza prozor puče i podje se tresti. Uhvati me strah al namaz nisam prekidala, naime niko prozoru nema pristup, pa da mislim da je ga je neko s vana treso.

Poslije toga je bilo puno lakše, al nakon par godina sve ponovo počinje. Šta da radim? S tim osobama sam neminovno povezana u životu, to su maćaha mog muža i njena kćerka, a čujem i dan danas hodaju kod nekih zapisničara, a i sam otac mog muža to radi.

Koja sura da učim; moj muž je njima opsjednut, tom maćahom i njenom ćerkom.Š ta da radim? Na koji način da ga nagovorim da ode na to liječenje, mada ovdje nema nikog ko to radi? Molim vas odgovorite.

Odgovor:

Poštovana sestro,

Molim Allaha da vam podari strpljivost i rješenje. Iz vašeg pitanja stekao sam dojam da kod vas ima elemenata jednog od tri vrste uticaja: sihra, džinskog dodira ili uroka. Jedno od ovog troga, Allah najbolje zna, je prisutno. O čemu se tačno radi, ne možemo znati dok nam ne potvrdi iskreni liječnik Allahovom Knjigom. Dakle, neko od duhovnih iscjelitelja. Ne znam gdje tačno živite, ali vam mogu predložiti, ukoliko živite na zapadu, da se obratite jednom od imama arapskih džemata. Oni sigurno poznaju nekoga ko uči rukju. Nakon što nad vama prouče rukju saznat ćemo tačno o kojoj vrsti uticaja se radi. Do tada, ja bih vam svakako predložio da pročitate jednu od ispravnih knjiga na ovu temu. U njima ćete naći zaštitu koja vam u ovom trenutku treba. Neke od tih knjiga su:

1. „Liječenje Kur’anom, medom i ljekovitim biljem“
2. „Liječenje Kur’anom“
3. „Ko su džini i šejtani“
4. „Kako se zaštititi od džina i šejtana“
5. „Oštri mač u borbi protiv zlih sihirbaza“ itd.

Veoma je važno da u dok ne nađete liječnika budete stalno pod zaštitom. Neke do dova zaštite možete naći i na web stranici www.lijecenje-kuranom.com

Hfz. Mr. Senaid Zajimović

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ukoliko pronađete gramatičku grešku, OZNAČITE TEKST i prijavite tako što ćete pritisnuti Ctrl+Enter kada je tekst označen.

NA VRH

Prijava gramatičke greške

Ova poruka će biti poslata urednicima sajta