Aktuelnosti

Dva važna obavještenja

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

1. Necemo primati nova pitanja u periodu juni-juli mjesec
2. Napravicemo pauzu sa humanitarnim radom u periodu juni-juli mjesec

1. Kao prvo, trazimo halala od sviju vas kod koji dugo cekate na vase odgovore. Zaista nam dolazi mnogo pitanja, a nase vrijedne daije,…

…pored svojih drugih obaveza, ne mogu na sva pitanja brzo da odgovore. Zbog toga (sto nam se naskupljalo mnogo novih pitanja), odlucili smo da napravimo pauzu u periodu od dva mjeseca (juni i juli ), tako sto necemo primati nova pitanja. Zato vas molimo da nam u ovom vremenu ne saljete vasa pitanja.

Medjutim (novi) odgovori ce redovno stizati na stranicu u ovom periodu, inshaAllah, jer kako smo vec naspomenuli, imamo mnogo naskupljanih pitanja i njima cemo se posvetiti u ovom periodu pauze. Pocetkom augusta mjeseca ponovo pocinjemo sa primanjem novih pitanja, inshaAllah. Zato vas pozivamo da posaljete vasa eventualna pitanja do kraja ovog mjeseca odnosno do prvog juna, jer od juna do augusta, necemo primati nova pitanja.

2. Isto tako odlucili smo da, zbog ljetnih odmora, napravimo pauzu sa rubrikom “Humanitarni kutak” u toku dva mjeseca (juni-juli), odnosno u ova dva mjeseca necemo objavljivati nove slucajeve i nece se sakupljati novac za humanitarne svrhe. U augustu mjesecu pocinjemo, inshaAllah, ponovo sa sakupljanjem pomoci novim slucajevima.

Zelimo jos naspomenuti da smo produzili rok za sakupljanje pomoci za slucajeve za koje sakupljamo u maju mjesecu, tako da se uplate mogu izvrsiti do kraja ovog mjeseca. Nove informacije koje smo saznali u vezi ovih slucajeva su: brat Nermin (slucaj pod rednim brojem 1, odnosno “Porodica iz Zavidovica”) je trenutno nepokretan (da mu Uzviseni Allah popravi stanje u svakom pogledu) i druga informacija je da je se stanje kod male Vahide pogorsalo (slucaj br. 5) – molimo Allaha, svt, da joj podari dobro obadva svijeta i da njenim roditeljima podari snage i sabra da istraju na ovom iskusenju, amin!

O ovim slucajevima mozete procitati ovdje.

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ukoliko pronađete gramatičku grešku, OZNAČITE TEKST i prijavite tako što ćete pritisnuti Ctrl+Enter kada je tekst označen.

NA VRH

Prijava gramatičke greške

Ova poruka će biti poslata urednicima sajta