Odgovori o sihru

Problem s kćerkicom

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Pitanje: Radi se o mojoj kcerkici, koja ima 5 godina. U zadnjih nekoliko sedmica se nesto boji, kada odemo u prodavnicu ne odvaja se od mene, a prije bi isla sama daleko po prodavnicama da gleda igracke. Nece nikako da ide u vrtic vec kad bude vrijeme da krene pocinje plakati i kaze da zeli ostati kuci. 1-2 sedmicno se budi navece i…

place, kaze da je ruzno sanjala. Kada zena i ja hocemo da klanjamo, curica place ako klanjamo zajedno, nego moramo pojedinacno i onda ona ne place. Brate, o cemu se radi i kako da postupim da pomognem kcerci?

Allah, swt, te nagradio i na ovom i na buducem svijetu!

Odgovor: Ovako, nauci maloj na vodu, med i maslinovo ulje sljedece : fatihu, ajetul krusiju, ihlas, felek, nas, zatim sledece dove:

Bismillahi erkike vallahu jesfike min kulli dain ju’zike ve min kulli nefsin ev ajnin hasidin Allahu jesfike.” 7x

Allahumme rabben-nasi ezhibil be’se vesfi entes-Safi la sifae illa sifauke sifaen la jugadiru sekamen.” 7x

Pa je kupaj s tom vodom svaku veče sedam dana, poslije kupanja masiraj maslinovim uljem po cijelom tijelu a med neka jede ujutro i uvece, a neka i pije tu vodu.
Pospricaj joj i krevet pred spavanja naucenom vodom.

U kuci ucite ili pustajte da uci Kur’anska sura “El-Bekara”, jer u kucama gdje se uci ova sura ne ulaze dzinni-sejtani.

Na pitanje odgovorio Enes Beganovic – urednik stranice : www.lijecenje-kuranom.com

EPILOG: Vec poslije nekoliko dana primjene ovih savjeta, koje je brat Enes preporucio, na curici je se moglo primjetiti poboljsanje, a poslije zavrsene terapije od sedam dana, curica je, hvala Uzvisenom Allahu, ozdravila. Da Plemeniti Allah nagradi brata Enesa najljepsom nagradom!

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ukoliko pronađete gramatičku grešku, OZNAČITE TEKST i prijavite tako što ćete pritisnuti Ctrl+Enter kada je tekst označen.

NA VRH

Prijava gramatičke greške

Ova poruka će biti poslata urednicima sajta