Sihr i džinni

Seksualno napastvovanje džina

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Nekoliko puta sam bio u prilici da razgovoram sa osobama koje su bile priseljene na seksualni odnos sa dzinnima. Posebno interesntan je slucaj nase sestre u islamu, koja je u takvoj “vezi” sa dzinom bila dosta dugo. Dzin bi dolazio nekada veoma cesto, a nekada se dolazak i napastvovanje ne bi desilo mjesecima. Svaki put se pojavljivao dok je ona bila u snu, nakon cega bi se probudila, ali je bila nesposobna da reaguje. Nekada bi se probudila zbog “cudnog osjecaja” i tada bi cak osjetila kako se dzin krece po prostoriji i kako joj prilazi.

Osjecala je njegov dah nad svojim licem, njegove ruke (maljavost i grubocu) koje su je pritiskale, tezinu njegovog tijela, tezinu poput ljudske. Ljecenje je dosta dugo trajalo, jer ucenje je pokazivalo da on nije bio stalno uz nju, pa smo morali pripremiti terapiju, kojom smo smo ga vezali kad se slijedeci put pojavio.

U toku ucenja nekoliko puta je odlazio, ali se uvijek vracao. Naposljetku, zbog mucenja, kojim je oslabljen, otisao je i, elhamdulillah, vise se nije pojavljivao.

Iz knjige : “Kur’anska hamajlija” – lijek izastita od sihra, uroka i ograme
Autor: Almin Omerasevic

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ukoliko pronađete gramatičku grešku, OZNAČITE TEKST i prijavite tako što ćete pritisnuti Ctrl+Enter kada je tekst označen.

NA VRH

Prijava gramatičke greške

Ova poruka će biti poslata urednicima sajta