Sihr i džinni

Sihr koji izaziva impotenciju

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Sihr kojim se kod muža izaziva impotencija a kod žene manjak seksualne požude oblik je najvećeg uznemiravanja supružnikā. Ova vrsta sihra može imati kobne, nesagledive posljedice, a uslijed njega muž se susteže od spolnog odnosa sa suprugom. Kao što se može raditi i o džinskom dodiru, kad džin, koji je u ženi, mužu ne dozvoljava da ima snošaj s njome. U ovom se slučaju samo žena liječi, a u prvom se slučaju liječe oboje.

Razni su oblici impotencije i manjka seksulane požude kod supružnikā zbog djelovanja sihra, pa se događa da žena ne dopušta mužu da joj priđe, ili džin, zadužen za čuvanje sihra, djeluje na ženinu psihu, pa muž, ma koliko to htio, ne može izvršiti penetraciju, ili isti taj džin izazove krvarenje kod žene kad god joj muž htjedne prići, ili uzrokuje izuzetno neprijatan, nepodnošljiv smrad iz rodnice, ili pak izazove nepodnošljive bolove prilikom koitusa.

Sasvim je opravdano sihr potpune impotencije smatrati najtežim oblikom sihra kojim se želi izazvati razdor i, kasnije, razvod supružnikā. Tu je i sihr koji djeluje na čovjekovo raspoloženje i čilost prilikom spolnog odnosa, pa čovjek, premda osjeti slast, osjeti veliku nemoć u udovima, posebno u rukama i stopalima. Postoji i sihr koji djeluje na čovjeka koji se oženi djevicom, a prilikom defloracije stekne osjećaj da ima odnos sa ženom koja je bila udata, to jest, da nije djevica; to u njemu potakne sumnju u čestitost svoje supruge.

Iz knjige: “Seks u islamu – umijeće vođenja ljubavi”
Prijevod: Abdurrahman Kuduzović

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ukoliko pronađete gramatičku grešku, OZNAČITE TEKST i prijavite tako što ćete pritisnuti Ctrl+Enter kada je tekst označen.

NA VRH

Prijava gramatičke greške

Ova poruka će biti poslata urednicima sajta