Aktuelnosti

Tri godine s vama

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Bas se nekako ovih bajramskih dana puni tri godine od kako smo krenuli sa ovom internet stranicom. Na pocetku smo imali jedan drugi dizajn stranice, zatim poslije 6-7 mjeseci rada dolazi do nekoliko mjeseci zastoja sa radom, da bi ponovo krenuli u novom ruhu. Zanimljivo je naspomenuti da nam je ovu sadasnju stranicu uradio jedan brat svedjanin koji je…

prije nekoliko godina presao na islam – da ga Uzviseni Allah nagradi najljepsom nagradom. Ovom prilikom zelimo da se zahvalimo svima onima koji su doprinjeli u radu ove stranice i istovremeno trazimo halala ako smo nekome nesto zakinuli na bilo koji nacin. Rad na stranici trazi puno vremena i odricanja, pa se zasigurno ponekad podkrade neka greska – sto zbog nedostatka vremena, sto zbog zaborava ili zbog ljudske slabosti.

Posebno se zahvaljujemo prof. Jasminu Djananu na ovoj trogodisnjoj suradnji, jer vjerujte mi mu se divimo na njegovom radu i odgovaranju na pitanja koja nam stizu preko rubrike “Pitanja i odgovori”. Sad trenutno ima blizu pet stotina odgovora na stranici, a jedno jos 2-3 puta toliko odgovora smo poslali braci i sestrama privatno na njihove adrese. Mi ne znamo kako on na sve to stigne odgovoriti, a odgovori na pitanju skoro uvijek stizu u roku od samo nekoliko dana.

Uzvisenom Allahu se zahvaljujemo sto nam daje snage i kuveta da radimo i ustrajemo na samom radu pri ovoj stranici, jer zaista nema snage ni moci dok se Pleminiti Allah ne smiluje i ne podari te blagodati.

Na kraju, zelimo vam od sveg srca da se lijepo provedete za ove bajramske dane, da Uzviseni Allah podari olaksanje i izlaz svima onima koji su na iskusenjima i da nas Milostivi sastavi u Dzennnetu kao sto nas je sastavio putem ovih medija, amin!

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ukoliko pronađete gramatičku grešku, OZNAČITE TEKST i prijavite tako što ćete pritisnuti Ctrl+Enter kada je tekst označen.

NA VRH

Prijava gramatičke greške

Ova poruka će biti poslata urednicima sajta