Aktuelnosti

Patrick Swayze na samrti

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

PATRICKU SWAYZEU rak se sa gušterače, od kojeg je obolio početkom godine, sada proširio na jetru, te se nakon najnovijih loših vijesti počeo pripremati za smrt opraštajući se sa svojom obitelji i prijateljima. Izvor National Enquirera je rekao da je zvijezda filma “Prljavi ples” već i sam znao što slijedi jer se već nekoliko tjedana osjećao slabije.

“Patrick je nedavno saznao da se rak proširio na njegovu jetru, što je nešto, kako su rekli njegovi doktori, početak odbrojavanja do kraja”, kaže izvor blizak 53- godišnjem Swayzeu.

Patrick Swayze je navodno toliko oslabio da više ne može hodati a da ne osjeća bol, te često mora sjesti kako bi došao do daha. Svojoj supruzi Lisi, s kojom je u braku 33 godine, i svom bratu Donnyu je rekao kako neće još dugo živjeti.

Nakon što ga je nazvala Lisa i dramatičnim glasom ispričala posljednje vijesti o svom suprugu, Donny je mislio da je njegov brat Patric već na smrtnoj postelji.

Swayze ide na kemoterapiju na Sveučilištu Stamford te se činilo kako malim koracima napreduje u svojoj borbi protiv opake bolesti.

J.B. Index

Znajte da život na ovome svijetu nije ništa drugo do igra, i razonoda, i uljepšavanje, i međusobno hvalisanje i nadmetanje imecima i brojem djece! Primjer za to je bilje čiji rast poslije kiše oduševljava nevjernike, ono zatim buja, ali ga poslije vidiš požutjela, da bi se na kraju skršilo. A na onome svijetu je teška patnja i Allahov oprost i zadovoljstvo; život na ovome svijetu je samo varljivo naslađivanje”. (Kur’an, Hadid 20)

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ukoliko pronađete gramatičku grešku, OZNAČITE TEKST i prijavite tako što ćete pritisnuti Ctrl+Enter kada je tekst označen.

NA VRH

Prijava gramatičke greške

Ova poruka će biti poslata urednicima sajta