Pokajnici

Želio sam ubijati muslimane, a onda sam prešao na islam i postao jedan od njih

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ispovijest bivšeg američkog marinca

McKinney otkriva kako je nakon povratka iz vojske kovao plan da u lokalnom islamskom centru postavi bombu i detonira je. Htio je, kako kaže, “pobiti što više muslimana”. Ispovijest američkog marinca Maca McKinneyja nedavno je emitovala američka televizija CBS u sklopu jutarnjeg programa “Sunday Morning“. On je na snimku otvoreno govorio o svom životu i svemu onome što ga je natjeralo da pređe na islam.

Njegova ispovijest potom se brzinom munje proširila na društvenim mrežama. Naslov priče je “Želio sam ubijati muslimane, a onda sam postao jedan od njih“, a u njoj McKinney otkriva kako je nakon povratka iz vojske kovao plan da u lokalnom islamskom centru postavi bombu i detonira je. Htio je, kako kaže, “pobiti što više muslimana”. Međutim, jedan trenutak sve je promijenio u njogovom životu i počeo je drugačije da razmišlja… Bio je to momenat kada je njegova kćerka došla iz škole i sa dječijom radošću rekla da sa njom u razred ide “dječak po kojeg dolazi majka koja je pokrivena”.

McKinney kaže da je nakon toga posjetio islamski centar i poželio da se što više informiše o islamu, a šta je potom uslijedilo saznajte u priloženom videu…

Nekada je iz dna duše prezirao islam, a danas širi poruku islama

Želio je napraviti veći masakr nego onaj koji se desio na Novom Zelandu, međutim postao je musliman…Nevjerovatna ispovijest Amerikanca Maca McKinneya.

Gepostet von Spasenje am Montag, 25. März 2019

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ukoliko pronađete gramatičku grešku, OZNAČITE TEKST i prijavite tako što ćete pritisnuti Ctrl+Enter kada je tekst označen.

NA VRH

Prijava gramatičke greške

Ova poruka će biti poslata urednicima sajta