Odgovori

Da li se radi o opsihrenom čovjeku

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Pitanje:

Es-selamu alejkum brate.

Zelim da Vam postavim jedno pitanje,da li se zaista radi o osihrenom covjeku?

Nezna te sigurno ni vi, ali iz sljedecih simpotama, mozete
predpostaviti, pa ako mozete dati svoj misljenje, da vas
Allah dz.s nagradi. Hmm. bio je s djevojkom 1.5 godinu, veza im je pukla bez ikakvog razloga. Pricao mi je kad su bili skupa, da je imala ceste glavobolje, a on imao problema sa zelucom. I dan danas ga mocu stomak i zeludac, isao je kod raznih ljekara,radio pretrage ali sve je to bilo bezuspejsno. Zatim kada treba da ide negdje, pocinje osjecati stomacne tegobe i osjeca potreba za tolaletom. Jos veci problem kad ga neko zovne da ide u dzamiju, kaze; kao da ide na “vjesanje”., to je bilo ukratko od tome.

I jos jedno pitanje je li u Sarajevu postoji neki brat sto ispravno lijeci Qur’ anom??

Da vas Allah dz.s nagradi…

Odgovor:

Posto ne poznajem dovoljno dobro detalje zivota te osobe, kao ni ljude s kojima je dolazio u kontakt, veoma tesko I nezahvalno je govoriti I donositi sud o tome dal se radi o opsihrenoj osobi ili je po srijedi neki drugi uzrok. Ti simptomi se mogu detaljnije pregledati na

www.lijecenje-kuranom.com

To sto je tesko nekome poci u dzamiju, moze biti puko odbijanje sejtana pratioca kojeg svako od nas posjeduje I koji nas odvraca od cinjenja dobrih djela. Sto se tice Sarajeva, smatram da postoje ljudi koji su vicni lijecenju kuranom,ali ono ne vrijedi ukoliko osoba I dalje ustrajava u grijesima I nepokornosti prema Uzvisenom Allahu.

A Allah najbolje zna!

Prof. Jasmin Djanan

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ukoliko pronađete gramatičku grešku, OZNAČITE TEKST i prijavite tako što ćete pritisnuti Ctrl+Enter kada je tekst označen.

NA VRH

Prijava gramatičke greške

Ova poruka će biti poslata urednicima sajta