Pokajnici

63 osobe prešle na islam

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

MashaAllah, plaho lijepe vijesti smo danas saznali: Od marta 2006 godine pa do danas, u jednoj internet sobi na programu Paltalk, su 63 osobe presle na Islam. Sobu vode 3 mlada brata, a predavanja i program se obavljaju na svedskom jeziku. Samo prosle sedmice su dvije osobe izgovrile sehadet.

Nas dzemat je prije nekoliko sedmica imao kao gosta najmladjeg brata, od ove trojice brace koji uredjuju sobu. SubhanAllah, brat ima samo 17 godina, ali kada drzi predavanje, slusaoc dobije osjecaj kao da ispred njega sjedi neki vrhunski daija i prica o islamu. Zaista je bilo zadovoljstvo slusati njegova predavanja.

Inace soba se zove ” Allahs paradis” (Allahov dzennet), nalazi se u sekciji Islam a program imaju petkom, subotom i nedeljom od 20-24 sata.

Molimo Uzvisenog Allaha da obilato nagradi ovu bracu, i da ove nove muslimane ucvrsti na puti istine i da budu od onih sa kojima ce Allah swt biti zadovoljan i na ovom i na buducem svijetu. Amin!

Muslimanska omladina Norrköping

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ukoliko pronađete gramatičku grešku, OZNAČITE TEKST i prijavite tako što ćete pritisnuti Ctrl+Enter kada je tekst označen.

NA VRH

Prijava gramatičke greške

Ova poruka će biti poslata urednicima sajta