Odgovori

Kako da znam da li sam nagazila na sihr?

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Pitanje:

Selam,molim za Vas savjet. Receno mi je da sam nagazila na tudji sihir i ukoliko to ne rijesim da je moguca velika svadja izmedju mene i muza pa cak i razvod braka. Na koji nacin je moguce provjeriti da li je tacno da sam nagazila na tudji sihir i na koji nacin se mogu izlijeciti? Upucena sam na odredjenog hodju ali nisam pristalica zapisa pa ne znam sta da radim. Da li postoji mogucnost da mi odgovorite direktno na mail? Unaprijed zahvalna.

Odgovor:

U svom pitanju niste mi rekli ko vam je i na osnovu čega uspostavio dijagnozu? Postoje li ikakvi simptomi na osnovu kojih bi se moglo tako nešto ustvrditi? Poštovana sestro, ukoliko nemate simptoma sihra i ukoliko ne primjećujete nikakve promjene na svom ponašanju nemojte se sikirati i brinuti. Sad-zasad, vi samo osjećate strah i šuhvu (sugestiju ili sumnju) koju vam je neko ubacio. Međutim, ukoliko želite da budete potpuno sigurni u postojanje-nepostojanje sihra obratite se nekome od ispravnih liječnika Allahovom Knjigom koji će vam nakon proučene rukje znati kazati da li imate sihr ili ne. Ukoliko se dijagnosticira sihr, ista osoba će vam pomoći u odstranjivanju sihra. A što se tiče simptoma sihra, sa njima se možete upoznati ukoliko se obratite na sljedeće knjige: “Oštri mač u borbi protiv zlih sihirbaza”, “Ko su džini i šejtani” i “Kako se zaštititi od džina i šejtana”.

Hfz.mr. Senaid Zajimović

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ukoliko pronađete gramatičku grešku, OZNAČITE TEKST i prijavite tako što ćete pritisnuti Ctrl+Enter kada je tekst označen.

NA VRH

Prijava gramatičke greške

Ova poruka će biti poslata urednicima sajta