Zdravlje

Krema od Čurekota (lijek protiv bubuljica)

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Prenosi se od Ebu Hurejre, radijallahu anhu da je Allahov Poslanik, sallallahu alejhi ve sellem, rekao: „Ćurekot sadrži u sebi lijek za svaku bolest, osim za smrt.“ [Hadis je sahih i bilježe ga Buhari i Muslim u svojim zbirkama hadisa]

Ovo je tipično šta možete očekivati pri korištenju kreme od čurekota (čurokota, čorokota):

U roku od 2-6 sedmica:

• potpuno uklonjene akne
• dobro regulisanu psorijazu
• „kratere“ ili rupice na koži značajno izravnjane i zaglađene
• suhu kožu vraćenu u normalu
• hidratiziranu i mekanu kožu
• kožu koja će vam podići samopouzdanje

U roku od 1 sata:

• baršunasto mekanu kožu
• potpuno hidratiziranu kožu
• vidljivo smanjene bore
• reducirano crvenilo kože

Krema od čurekota (čurokota,čorokota) je u stvari jedina krema koja je toliko prirodna da se može i jesti. Za dobijanje 1kg kreme extrakta čurekota (čurokota,čorokota) potrebno je otprilike 102 kg sjemena. Izuzetno je snažna, ni jedna druga krema ne izgleda kao ova, niti djeluje kao ova. Krema od čurekota (čurokota,čorokota) je crna, glatka i gusta. Nanesite je na kožu u tankom sloju i držite na koži 30-60 minuta. Zatim isperite mlakom vodom i otkrit ćete mekanu svilenkasto-baršunastu kožu kao kod djeteta.

www.uljecurekota.com

_____________________________________

Ćurekotovo ulje – lijek protiv bubuljica

Na jednom forumu smo pronasli nekoliko postova na kojem su ucesnici tog foruma ostavili komentare u vezi djelovanja curekotovog ulja/kreme na bubuljice na licu:

– Ja iz iskustva kazem da mi je puno pomoglo oko bubuljica, cini mi se da sam zaboravila kad sam imala ovako cisto lice…ne bih se sad odrekla čurekota ni za sta….samo treba biti uporan…..za 10 dana, itekako vidljivi rezultat.
________________

– Ja sam prije godinu dvije kupila curekotovo ulje i slucajno procitah na boci da je dobro za akne i bubuljice (upotreba spolja) i vjerujte mi na rijec – fenomenalno je. Nama svima u kuci odgovara. Iscisti lice skroz.
________________

– Juce sam kupila masku. Odlicna je. Cim sam je skinula koza mi je bila kao kod bebe. Nesto fantasticno.
________________

– Fascinirana sam uljem ćurukota u zadnje vrijeme, i stalno slušam kako ljudima pomaže. Imala sam tu kremu i koristila je za lice, a kasnije sam je dala drugu pa je on koristi za psorijazu i prolazi mu polako.
________________

– Ja koristim kremu vec 10 dana, i vratila mi je u normalu kozu koja je izmucena preparatima za akne.

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ukoliko pronađete gramatičku grešku, OZNAČITE TEKST i prijavite tako što ćete pritisnuti Ctrl+Enter kada je tekst označen.

NA VRH

Prijava gramatičke greške

Ova poruka će biti poslata urednicima sajta