Šaljive priče

Malo humora : )

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Život kao u bajci

Žena: Ja sam kod tebe kao Pepeljuga!
Kuham, perem, ribam, brišem…

Muž: Pa rekao sam ti kada se udaš za mene – živječeš kao u bajci…
_____________________________________

Mladoženja iz Fejsbuka

Razgovaraju dvije nane:
-“Udaje mi se unuka, ako Bog da!”
-“Ah, lijepo, odakle je hairlija?”
-“Iz Fejsbuka, ne znam đe to dođe, al’ tako mi ona reče.”
______________________________________

Sms

Prije izvjesnog vremena radio sam na jednom mjestu koje je bilo blizu stana gdje sam zivio sa familijom. Jednog dana se blizilo vrijeme za pauzu za rucak pa posaljem zeni sms: “Selam alejkum ljubavi! Je li sta spremno za rucak?” Proslo vremena, a zena se ne javlja sa odgovorom. Hajde reko nesto je zauzeta sa djecom. Uzmem nesto hrane na poslu i ne odem kuci na rucak.

Poslije nekoliko sati stize mi sms od jednog daije iz BiH sa sljedecim sadrzajem: “AlejkumusSelam habibi! Ah, sto mi lijepo tepas : ) Hajde bujrum, ima gotov pasulj.” Pomisli da je ovaj daija greskom poslao sms meni, a ne svojoj zeni, pa mi bi malo neugodno sto sam procitao tu poruku, pa mu uzvratim poruku i zatrazim halala sto sam citao njegovu poruku i kazem mu da je greskom poslao sms meni, a ne svojoj supruzi.

Medjutim on mi se javi i rece da je on samo odgovorio na sms koji sam mu ja ranije danas poslao. “Kako subhanAllah”, pomisli “nisam mu se uopce danas javljao i sto da on mene nudi pasuljem, a ja u Svedskoj”? Ahhhhh, cekaj malo…. pa kome sam ja danas poslao onu poruku i pitao da li je rucak spreman?? Pogledam u memoriju poslatih poruka na telefonu, kad ugledah da sam greskom taj sms, koji je bio namjenjen mojoj zeni, poslao ovom bratu daiji u Bosnu!!

Kad nisam u Zemlju propao od stida, medjutim brat je shvatio o cemu se radilo pa mi je uzvratio poruku saleci se sa mnom.

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ukoliko pronađete gramatičku grešku, OZNAČITE TEKST i prijavite tako što ćete pritisnuti Ctrl+Enter kada je tekst označen.

NA VRH

Prijava gramatičke greške

Ova poruka će biti poslata urednicima sajta