Humanitarni kutak

Počinjemo sa fondom za potrebne

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Nakon objavljivanja ankete na NUM stranici u vezi zainteresovanosti posjetilaca da nas podrze u prikupljanju financijskih sredstava za pomoc potrebnima u BiH (ili na prostorima bivse YU), zelimo vas ovim putem obavjestiti da su uplate pomoci od danas moguce. Otvorili smo broj konta za nas fond koi ce biti uvjek otvoren za prikupljanje novcani sredstava. Dakle FOND num stranice je zamisljen kao mogucnost redovnog slanja prije, a i nakon objavljivanja slucaja pomoci kojima je potrebna. Nasa ambicija i nada je da…

prikupljenje traje besprekidno kako bi bili sto spremniji pomoci kad se pojavi slucaj koji zahtjeva hitnu uplatu, naravno pomoc je dobrodosla i nakon objavljivanja nekog od slucajeva koi treba nasu pomoc. Da bi prikupljanje olaksali i da bi novac stizao upravo za svrhe koje ste nanijetili, odlucili smo da mogucnost prikupljanja podjelimo u sledece grupe:

1 – Neodredjena pomoc, odnosno uplata u fond bez neke odredjene osobe ili slucaja kao primaoca pomoci. Ovdje niste duzni navoditi nikakve podatke prilikom uplate.

2 – Uplata za odredjeni slucaj koi se objavi, ovdje je vazno da navedete ime i prezime osobe za koju zelite sredstva da budu uplacena.

3 – Ukoliko zelite da vasa novcana uplata ide za odredjene vrste pomoci onda mozete naznaciti na primjer: bolesni, siromasni, jetimi, itd.

Svaka novcana uplata koja ne bude naznacena informacijama o nekom odredjenom primaocu, ce biti udjeljena potrebnim slucajevima koje tim NUM stranice ocjeni kao najpotrebnije. Otvorili smo i posebnu rubriku pod naslovom “HUMANITARNI KUTAK”, pod ovom rubrikom cemo, inshAllah, nakon svake poslane novcane pomoci tacno navoditi iznos poslane sume i kome je ta suma novca poslana i kada.

Svi slucajevi pomoci koi nam se jave za pomoc ce prije slanja pomoci biti provjereni od strane NUM i nasih saradnika u Bosni kako bi se na taj nacin uvjerili da pomoc ide u ruke onih koJima je zaista i potrebna. Tim NUM stranice vam se zahvaljuje i nadamo se dugorocnoj suradnji nasih posjetilaca u radu za bolje sutra onih koji su u teskim iskusenjima i koji su potrebni nase pomoci.

Uplate se mogu obaviti na sljedece brojeve:

Norrköpings unga muslimer

Iz Svedske: 403589-5 (Nordea Banka)

Za inostranstvo: NDEASESS IBAN: SE05 9500 0099 6018 0403 5895
*****************

SVA VASA PITANJA U VEZI OVOG PROJEKTA, SUGESTIJE, KRITIKE, SAVJETI SU DOBRO DOSLI, A MOZETE IH SLATI NA: INFO@N-UM.COM

Molimo Allaha, swt, da sve buduce donatore nagradi velikom nagradom za sredstva koja udjele na Allahovom putu.

“VRIJEDNOST SADAKE”

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ukoliko pronađete gramatičku grešku, OZNAČITE TEKST i prijavite tako što ćete pritisnuti Ctrl+Enter kada je tekst označen.

NA VRH

Prijava gramatičke greške

Ova poruka će biti poslata urednicima sajta