Humanitarni kutak

Pomozite nam u hajru

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ovim putem pozivamo sve one koji poznaju u BiH (ili prostorima gdje zive muslimani u bivsoj YU) slucajeve, odnosno koji poznaju osobe ili porodice koje su socijalno ugrozene, ili koje trebaju financijsku pomoc radi ljecenja, ljekova i sl. da nam se jave na nas e-mail i upoznaju sa tim slucajevima, kako bi mi, naknadno, preko stranice pokrenuli akciju sakupljanja financijske pomoci za te ljude. Mi cemo, inshaAllaha, biti u…

mogucnosti da vodimo jednu ili dvije takve akcije mjesecno, pa molimo za razumjevanje ako ne uzmemo sve slucajeve koji nam dodju, vec cemo mi izabrati jedan ili dva slucaja za koje budemo smatrali da su najpotrebniji i najugrozeniji. Ako, eventualno, u fond bude uplata koje nece biti izricito naznacene za koga su uplacene, onda ta sredstva mozemo podjeliti u manjim sumama (50 ili 100 eura) na vise osoba.

Kada nam se javite i opisete slucajeve, onda cemo mi i nasi saradnici u Bosni morati provjeriti da je zaista takvo stanje kako je opisano, a sve to iz predostroznosti da ne bi doslo do zloupotrebe. Sve slucajeve koje, inshaAllah, budemo postavljali na stranici i za koje budemo sakupljali pomoc ce biti dobro ispitani i trazicemo da nam neko od pouzdane brace ili sestara iz BiH provjere i potvrde istinitost price.

Nije problem ni da nam se osobe, koje su potrebne pomoci, same jave i opisu svoju situaciju.

Nasa e-mail adresa na koju nam mozete slati slucajeve je info@n-um.com

Da nam se Uzviseni Allah svima smiluje i primi od nas nasa dobra djela, grijehe oprosti i da nam bude milostiv na Danu polaganja racuna!

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ukoliko pronađete gramatičku grešku, OZNAČITE TEKST i prijavite tako što ćete pritisnuti Ctrl+Enter kada je tekst označen.

NA VRH

Prijava gramatičke greške

Ova poruka će biti poslata urednicima sajta