Odgovori
assorted stones

Problem sa želucom sam riješila rukjom

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Pitanje:

Selam alejkum, imam problem sa želucom. Išla sam na snimanje gutanja crijeva ali ništa sem upale mi ne nađoše. Pila tablete al ništa bolje nisam bila, išla sam kod učenjaka da mi uci rukiju od sve muke pa sam imala reakciju na rukiju nagon povraćanja i plakanja i desna noga mi je igrala, a želudac me bolio sve vreme dok se rukija učila. Od taput klanjam svih 5 vakta namaza, na početku sam bila loše a sad sam malo bolje ali ipak nije to izbačeno iz mene kako treba, pa bi htjela da pitam mišljenje vaše šta da radim hvala vam unaprijed svako dobro.

Odgovor:
Hvala Allahu Gospodaru svjetova, salavat i selam na Poslanika Njegova a zatim:
Zahvalite Allahu što Vas je tim iskušenjem vratio u pokornost Njemu kroz obavljanje namaza a potom znajte da je liječenje od džinsko-šejtanskog djelovanja dugotrajan ali izvodljiv proces koji zahtjeva posebnu povezanost sa Allahom kroz mmnoštvo dova, istinski oslonac samo na Allaha, te upornost u odlasku na rukju i primjenu svih uputa onoga ko Vam uči rukju. Znajte da je rukja i terapija propisana na njoj od jako korisnih uzroka za izliječenje ali morate vjerovati da je to samo uzrok koji djeluje ako Allah odredi i dopusti pa se morate samo za Allaha vezati a ne za rukju niti učača, i mnogo Njemu za izliječenje moliti te na tome ustrajati, pa uz Njegovu pomoć uspjeh neće izostati.
Allah Vas pomogao na svakom dobru i sačuvao od svakog zla.

Odgovorio: Jasmin Durić, prof.

 

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ukoliko pronađete gramatičku grešku, OZNAČITE TEKST i prijavite tako što ćete pritisnuti Ctrl+Enter kada je tekst označen.

NA VRH

Prijava gramatičke greške

Ova poruka će biti poslata urednicima sajta