Aktuelnosti

Srpska pjesma o genocidnosti Srba

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ko to ispred zgrade Općine Bratunac pjeva „Oj Pazaru novi Vukovaru, oj Sjenice, nova Srebrenice”? Ko to slavi srpske masovne zločine u Vukovaru i u Srebrenici, i ko to poručuje Bošnjacima u Novom Pazaru i Sjenici da će doživjeti sudbinu žrtava Vukovara i Srebrenice? Je li to pjevaju ratni zločinci? Jesu li to pojedinci iz srpskog naroda? Jesu li to neki izdvojeni manijaci kojima je sreća od pomisli na ubijanje nevinih ljudi? Na žalost, ovu genocidnu pjesmu pjeva srpski narod…

Masovno i kolektivno! Srpski narod igra ovo genocidno kolo, razdragan, veseo, opijen, od pomisli na ono čega bi se normalan ljudski um, i normalan narod – stidio. Srbi se ponose genocidom! Za Srbe je genocid nad Bošnjacima izvor sreće i narodnog veselja. A iza tog srpskog naroda, koji se veseli ubijanju Bošnjaka, stoji srpska vlast, koja ovo dopušta i koja ovo ne osuđuje…Toliko o genocidnosti Srba. Srbi su i ovaj put sami o sebi sve kazali.

saff.ba
______________________________________________

Braco i sestre, ne znamo da li ste imali priliku da gledate video na kojem ovi divljaci, ovih dana, pjevaju ove pjesme, ali je to, zaista ogavno, medjutim nista se ne moze ni ocekivati od naroda koji je mogao ciniti onakve zlocine u ratu nad neduznim narodom. Ovo nam treba biti podsjetnik sa kim mi zivimo i sta nam ove zvijeri misle i ponovo pripremaju. Mi (muslimani-bosnjaci) nekada izgubimo malo kompas, pa se pocnemo izmedju sebe glodjati, zaboravljajuci sa kavim cudovistima smo okruzeni, zvijerima u ljudskom obliku koji jedva cekaju da nastave raditi ono sto su nam radili 90-tih.

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ukoliko pronađete gramatičku grešku, OZNAČITE TEKST i prijavite tako što ćete pritisnuti Ctrl+Enter kada je tekst označen.

NA VRH

Prijava gramatičke greške

Ova poruka će biti poslata urednicima sajta