Prilozi posjetitelja

Pozivam te da budeš kraljica!

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ruže mirisne koje još uvijek ne nosite mahramu, želim vas danas pozvati da u ime Allaha donesete odluku i stavite svoju krunu.  Pošto znam da vi znate da je hidžab farz, neću vam govoriti zašto to trebate uraditi, reći ću vam jednu rečenicu koju sam čula od jedne sestre, koja je djelovala na mene prije nego što sam se pokrila: “Kada sam pritisnula onaj šalter ‘hidžab’ upalilo se svjetlo u mome životu”. Bila sam ubijeđena da su ove riječi istinite i zaista sam se uvjerila da je tako.

Sestro, upali i ti svoje svjetlo, nemoj da te sprečava to što nekome smeta. Nemoj vjerovati šejtanu koji te plaši raznim lažima, da nećes moći ovo ili ono… Laže ti, vallahi! Iskoristi ove mubarek dane dok je on svezan i pobijedi ga! Ako nisi do danas imala u planu da staviš hidžab, od danas planiraj, znaj da Melek smrti neće čekati da ti ispuniš ono što nisi, nemoj dozvoliti da se vratiš svome Gospodaru bez mahrame..

Sestro, danas imaš šansu koju sutra možda nećeš imati, pa iskoristi je, budi kraljica, nemoj pristati na ništa manje od toga!

Sestra A. S.

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ukoliko pronađete gramatičku grešku, OZNAČITE TEKST i prijavite tako što ćete pritisnuti Ctrl+Enter kada je tekst označen.

NA VRH

Prijava gramatičke greške

Ova poruka će biti poslata urednicima sajta