Aktuelnosti

Ramadan mubarek

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

RAMAZAN SERIF MUBAREK OLSUN !!!

Bismillah, Elhamdulillah, wes-salatu wes-salamu ‘ala Resulillah.

Es-Selamu alejkum we rahmetullahi te’ala we berekatuhu!

Allah swt nas je pocastio sa jos jednom blagodati i dao nam da docekamo blagoslovljeni mubarek mjesec Ramazan jos jedan put. Zelimo vam da ga provedete sretnog srca, smirene duse i da u njemu postanemo bolji nego sto smo do sada. Amin…

Molimo Allaha Milostivog i Svemilosnog, da nam se smiluje, da nam oprosti nase poznate i nepoznate grijehe, da nas vodi Siratul-Mustaqimom, da nas sacuva iskusenja koje ne mozemo da podnesemo i da nam poveca ljubav prema Njemu.

Molim Allaha, azze we dzel, da ovaj mjesec Ramazan maksimalno iskoristimo u ‘ibadetu, da steknemo Allahovo zadovoljstvo, da ukorimo svoj nefs-dusu i da budemo od Njegovih dragih i iskrenih robova.

Molim Allaha swt, da nas udalji od rijeci, djela i ljudi koji ce nas udaljiti od Njegovog zadovoljstva i Dzenneta, a da nas priblizi rijecima, djelima i ljudima koji ce nas pribliziti Njegovom zadovoljstvu i Njegovom Dzennetu.

Amin ja Rabbel ‘alemin.

Uslisaj, o Milostivi i Svemilosni. AMIN!

Ostanite nam u Allahovoj swt, Milosti, amin.

Es-selamu alejkum we rahmetullahi te’ala we berekatuhu!

Urednistvo stranice www.n-um.com

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ukoliko pronađete gramatičku grešku, OZNAČITE TEKST i prijavite tako što ćete pritisnuti Ctrl+Enter kada je tekst označen.

NA VRH

Prijava gramatičke greške

Ova poruka će biti poslata urednicima sajta