Odgovori o sihru

Sihr neplodnosti

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

PITANJE: Da li je moguće “podmetnuti” sihr bračnom paru da ne mogu imati djece, ako je sa medicinske strane sve u redu, i kako se liječiti u tom slučaju? Unaprijed zahvalna.

ODGOVOR: Da, jedna od vrsta sihra zove se i sihr neplodnosti i on kao takav postoji. Svakako, prije svega trebaju da se detaljno urade medicinski nalazi kod bračnog para, pa ako su oboje sa te strane zdravi i mogu imati djecu, onda bračni par može da se provjeri učenjem rukje da slučajno neplodnost nije prouzrokovana djelovanjem džinna/sihira.

Najčešći simptomi kod ove vrste sihira su:

– neredovne i teške (bolne) menstruacije,

-hormonalni poremećaji, gljivične infekcije, blaga krvarenja, problemi i bolovi u maternici, brzo i učestalo gubljenje trudnoće, znači da nakon mjesec ili dva, plod zamre i sl.

Ovaj sihr se liječi Kur’anom (rukjom), dovama, naučenom vodom, medom, maslinovim uljem i raznim čajevima. Sihr neplodnosti je uglavnom i povezan sa sihrom rastavljanja, jer mnogi bračni drugovi su se rastavili zbog nemogućnosti da žena ostane trudna, a ustvari “neko” je želio i napravio da nemaju djece.

Ebu Bilal

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ukoliko pronađete gramatičku grešku, OZNAČITE TEKST i prijavite tako što ćete pritisnuti Ctrl+Enter kada je tekst označen.

NA VRH

Prijava gramatičke greške

Ova poruka će biti poslata urednicima sajta