Odgovori o sihru

Nemogućnost odnosa sa suprugom

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

PITANJE: Esselamu alejkum! Imam jedno pitanje u vezi mog brata: on se pre 7 mjeseci oženio i još uvek nije imao odnos sa svojom suprugom, jer kako kaže ne može da ima odnos s njom, nešto ga sprečava, misli mu putuju dok pokušava da uspostavi odnos. Pa me interesuje da li je moguće da je riječ o crnoj magiji, pošto je bio kod ljekara i ljekar kaže da je sve u redu. Također moja majka je bila kod jedne žene, koja gasi uglje u vodu, i ta žena kaže da je riječ o magiji, jer se mom bratu ovo nije ranije dešavalo.

ODGOVOR: Alejkumu selam, ako su medicinski nalazi sasvim u redu, onda postoji velika mogućnost da se radi o jednoj vrsti sihra koja ima za cilj rastavljanje muža i žene. Dakle, postoji sihr koji se napravi i nakon toga muž ili žena nisu u stanju da imaju odnos. Znam za slučaj jedne sestre kojoj muž nije prišao pune tri godine, dok se nije ustanovilo da je baš njemu napravljen sihr.

Prije nego odgovorim na glavni dio pitanja, htio bih da kažem dvije stvari:

1) Tvoja majka (Allah je sačuvao), išla je kod obične vračare. Dakle posjetila je osobu koja se bavi sumnjivim stvarima. Pretpostavljam da nije znala i da nije bila upućena, ali, evo ovom prilikom vas pozivam da više ne posjećujete tu ženu i slične njoj, kao ni razne hodže koji liječe zapisima, hamajlijama i drugim zabranjenim stvarima. Ako se budete odlučili da idete lijek uz Allahovu pomoć da potražite putem liječenja Kur’anom, onda treba da nađete ko to radi na ispravan način, način koji je u skladu Kur’ana i Sunneta.

2) Koliko sam razumio iz vašeg pitanja, Vaš brat je imao odnos prije ovog braka. Iskreno se nadam da je to bio odnos iz nekog prvog braka, a ne sa nekom djevojkom, jer bi to značilo da je Vaš brat uradio jedan od velikih grijeha a to je blud. Ako je to uradio, njemu je obaveza da se iskreno Allah pokaje za to nedjelo (ako ga je uradio), jer takvo njegovo stanje trenutno, može da bude posljedica njegovog grijeha, Allah zna.

Što se tiće sihra da muž ili žena nisu u stanju da imaju polni odnos, on postoji i ta vrsta sihra se pravi kako bi se muž i žena rastavili. Ova vrsta sihra može da se odrazi kroz sljedeće simptome:

– Da muž osjeća slabost kad prilazi ženi, nema volje niti želje, nema strasti

– Da muž i pored što ima polni odnos, nikad ne može da ga završi do kraja, ili odjednom odustane

– Da muž veoma brzo doživi ejakulaciju

– I da muž apsolutno ne može da ima odnos.

Dakle, ovo su slučajevi sihra ako su medicinski nalazi sasvim u redu, jer sve navedeno može da bude i psihičke prirode. Naučno je dokazano na koji način dolazi do erekcije kad se desi seksualno uzbuđenje kod muškarca. Također poznato je da seksualna stimulacija dolazi do nadležnog dijela koji je smješten u mozgu, iz tog centra šalju se signali u središte genitalnog živca u kičmi, zatim u krv, pa u genitalije..

Kad se pravi ova vrsta sihra, džinn se pošalje i on se stacinira upravo u ovaj centar za seksualnu stimulaciju koji je u mozgu (a poznato je da džinni kad uđu u tijelo, odmah idu u mozak) i iz tog centra čuvar sihra (džinn) spriječava prolazak tih signala ili ih on kontroliše i na taj način onemogučava polni odnos .

Moj savjet vašem bratu:

– Naći nekoga ko ispravno liječi Kura’nom

– Obavezno proučiti rukju nad mužem i ženom

– Učiti općenitu rukju i ajete o uništenju sihra

– Naučiti na vodu, koju će obadvoje piti i sa njom se kupati sve dok Allah, dž.š ne dozvoli izliječenje.

– Tokom kupanja, koristiti lotosov cvijet

– Obavljati svih pet dnevnih namaza

– Svakodnevno slušati/učiti/čitati Kur’an

– Ostaviti grijehe i pokajati se Allahu, s.w.t

– Učiti jutarnji i večernji zikr

Ebu Bilal

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ukoliko pronađete gramatičku grešku, OZNAČITE TEKST i prijavite tako što ćete pritisnuti Ctrl+Enter kada je tekst označen.

NA VRH

Prijava gramatičke greške

Ova poruka će biti poslata urednicima sajta