Sihr i džinni

Siluju me zli duhovi

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

U šokantnoj ispovijesti za “Reviju D” LJ.N. (27) iz Beograda otvorila je dušu i ispričala strahote koje proživljava i sopstvena iskustva s onostranim, jer je, kako kaže, njen slučaj upozorenje onima koji se upuste u “igru s đavolom”. Naime, kako otkriva ova nesrećna djevojka, prilikom kupovine stana zatražila je pomoć od crnog maga (sihirbaza). Tvrdi da nije ni slutila da će on upotrijebiti crnu magiju i tako joj napraviti “pakao od života uz pomoć zlih duhova”. Stan je u spjela da kupi, ali planovi za budućnost i sreća zbog novog doma pretvorili su se u agoniju u “kući strave i užasa” iz koje je tražila spas…

-Mjesecima ne mogu normalno da živim, jer me duhovi siluju! To nije san već java iz koje ne mogu da se trgnem. Prvo sam mislila da ludim, ali užas prestaje kad spavam van ovog stana do koga sam došla za manje para, ali po nevjerovatno velikoj cijeni po život i zdravlje, kroz plač kaže LJ.N., nastavljajući da priča kako je došlo do njene agonije.

Kako je počelo

Za sve, naime, krivi crnog maga, kako kaže islamske vjeoispovijesti, a uz njega I svoju bivšu prijateljicu za koju tvrdi da joj je nabacila crnu magiju da ne kupi stan… Ipak, najviše je ljuta na sebe što je uopšte dozvolila da se nađe u takvoj situaciji.

-Nekoliko godina bila sam podstanar u jednom stanu u Beogradu. Deceniju i po planirala sam da kupim stan, ali iz finansijskih razloga to nije bilo izvodljivo dok se nije pojavila mogućnost stambenog kredita i veoma primamljiva ponuda stanodavca, koji je odlučio da mi proda stan koji iznajmljujem. Bio je veoma nekorektan i triput mi je podigao kiriju, ne mareći što sam već nekoliko godina u tom stanu. U jednom momentu mi je rekao da će uskoro prodati stan i da ću morati da se selim. Pitala sam ga za koliko novca prodaje stan i kad je rekao cijenu nijesam mogla da poverujem da je stan toliko jeftin. Tako dobra prilika za kupovinu stana od 52 kvadrata uz mogućnost proširenja od 20 kvadrata u potkrovlju, nije mi se ispuštala. Odmah sam podigla kredit i sve do detalja dogovorila s vlasnikom.

Sve je teklo po planu dok moja ljubomorna prijateljica nije saznala da kupujem stan. Tada je sve krenulo naopako, a ja sam slučajno saznala da je to zbog crne magije koju mi je upravo ona nabacila. Stanodavac me je nazvao i obavijestio me da meni neće da proda stan, jer je dobio dvije mnogo bolje ponude. Uspaničila sam se. Kredit nijesam mogla da vratim, morala bih narednih trideset godina da ga otplaćujem, a za te pare nijesam mogla da nađem ništa približno. Pošto sam saznala da je sve zbog crne magije, odmah sam potražila nekog vidovnjaka koji bi je skinuo, prisjeća se Lj. N. dana kada je krenula stranputicom.

Odlazak kod maga

Da je u kolu crne magije saznala je kada je kod prijateljice slučajno vidjela ostatke okultističkog obreda, svoje ime na sagorjelom papiru i sopstvenu napola spaljenu fotografiju. Znala je da se time njena prijateljica služila u “obračunu” sa svakim ko joj “stane na put” ili iz lične zavisti i obijesti. Njene sumnje u crnu magiju, kako kaže, potvrdio je vidovnjak iz Bosne.

-Čula sam za njega, a upućeni u ove rabote tvrdili su da je jako dobar u svom poslu. Pozvala sam ga da mi zakaže termin i već tada ostala zatečena, jer je u telefonskom razgovoru pogodio sve što mi se dešava, iako me nije poznavao. Rekao mi je: ”Prijateljica ti je nabacila crnu magiju da ne kupiš stan”! Triput me je pitao, jasno i glasno: ”Da li ti sigurno želiš taj stan?!” Čvrsto mi je obećao da će stan biti moj. Po dogovoru sam otišla kod njega i ponijela sve što je trebalo za njegov ritual: vodu iz kuće, djelić praga i fotografije.Kad sam stigla, on nije bio tu. Njegov brat mi je rekao da je predhodne večeri morao da ode u brda da spava u grobu svog oca, nekadašnjeg hodže, jer se s njim savjetuje o svemu. Sledila sam se… Ostavila sam sve što je tražio, a njegov brat mi je rekao da ne brinem, priča naša sagovornica.

Već sjutradan, po povratku kući, vidovnjak je nazvao da joj saopšti da će sve biti gotovo za dva dana čim uradi sve što treba s rekvizitima koje joj je poslao autobusom u Beograd. Nije mario što nije imala odmah da plati njegove usluge, rekao je da će platiti drugi put. Počela je, kako kaže, da brine kad je dodao da i ne mora da plati, jer mu je simpatična.

-To mi je bilo čudno, ali sam mislila da je dobar i nijesam imala riječi zahvalnosti za sve što je činio za mene. Preuzela sam od vozača autobusa vodu i konce i neke zamotuljke koje mi je poslao u paketu. Sve to sam postavila kako mi je rekao. Poprskala sam ćoškove stana i sipala vodu u kafu i sok gazdi i kupcima koji su došli da kupe stan. Odjednom je gazda rekao kupcima da ne želi da im proda stan, jer ga je meni obećao! Nijesam mogla da verujem u taj preokret! Sve je bilo kao što mi je vidovnjak garantovao. Davali su mom gazdi četrnaest hiljada eura više, ali nije htio ni da čuje. Kupila sam stan i mislila da sam uspjela da skinem crnu magiju, priča LJ.N.

Počinje agonija

A onda su, kaže naša sagovornica, uslijedile noćne more, glavobolje, šuškanje stvari po kući, lupanje vrata i koraci u stanu. Najprije je to izazivalo strah kod naše sagovornice, ali nije ni pomišljala da ima veza s od laksom kod vidovnjaka.
-Najednom su počela da mi se priviđaju muška lica, a kasnije i da mi se ćebe povlači, otkrivalo me je nešto, odnosno neko… Vidjela sma ruke koje me čvrsto hvataju za grudi. Plakala sam i palila svjetlo, ali nije vredelo. Kasnije su duhovi počeli i da me siluju… Više ne znam za sebe, priča naša sagovornica, ističuću da je svjesna koliko nevjerovatno, a mnogima vjerovatno i suludo zvuče njene riječi.

Kako tvrdi, bar jednom nedjeljno trpi silovanje u svom domu. Ćutala je da ne pomisle da je luda, ali je kad god bi mogla ostajala da noći kod prijatelja, rodbine. Kad je ne bi pozvali, izmišljala je razloge, posebno pred ocem i majkom, kojima je na kraju priznala o čemu se radi, jer nije više znala kome da se obrati za pomoć.

-Noću, kad legnem, osjećam dah na licu i bradu koja mi dere kožu. Imam mnogo ogrebotina po čitavom tijelu. Ginekolog me je na pregledu pitao da li sam policiji prijavila silovanje, a ja nijesam mogla da izustim da to rade duhovi, kroz plač priča LJ.N. U pomoć su joj, kaže pritekli roditelji i zajedno s njom zatražili pomoć od jedne vračare nadomak Kopaonika. Vračara joj je rekla da je sve što joj se dešava posledica toga što se stana domogla uz pomoć zlih duhova koje je prizvao vidovnjak iz Bosne.

Vračara ublažila muke

-Počela sam da se tresem kad mi je saopštila da me je Bog spasio crnog maga koji je imao namjeru da me siluje, ali ga je omelo to što sam stigla u njegovom odsustvu. I danas mi u glavi odzvanjaju njene riječi: ”Da si se srela s njim, ne bi se ti ni vratila kući. U grobu svoga oca, u kom povremeno spava tražeći moć, silovao bi te i ti bi se zaljubila u njega, rekla mi je vračara, kaže LJ.N.
Saznala je i da su duhovi, koje je prizvao crni mag, došli da naplate dug za grijeh koji je počinila.

-Objasnila mi je da nema snage i moći da se izbori sa zlim duhovima, jer je crni mag bio daleko jači od nje kao bijelog maga. Nije uspjela da ih izbaci iz mog stana, ali je nekim čudom zaustavila često silovanje, priča LJ.N. koja danas, po savjetu vračare, spava s bijelim lukom, pali katran, kandilo i kadi stan. I dalje čuje korake kroz kuću, lupkanje vratima… – Znam da su tu, ali me ne maltretiraju kao prije. Razmišljam da odem u manastir i zatražim pomoć. Sada kroz literaturu istražujem kako je moguće istjerati đavola. To nije protiv religije, zaključuje očajna Lj.N.

Crnogorske novine “RevijaD”

KOMENTAR NA TEKST

SubhanAllah, pogledajte kada je covjek u neznanju, radi zivotnih problema otisla kod sihirbaza da joj pomogne, pa kada joj je ovaj monstrum napravio sihr, otisla onda kod vracare koja joj je rekla da se brani bijelim lukom od dzinna – la ilahe illallah. U ovoj prici radi se o jednoj srpkinji, medjutim koliko je danas muslimana koji bi izvrsili isto ovo sto je sihirbaz trazio od ove srpkinje i koliko je onih koji bi povjerovali u bljuvotine ove vracare kako da se ljeci od dzinsko-sejtanskog svijeta??
_______________________________________

Seksualno napastvovanje džina

Nekoliko puta sam bio u prilici da razgovoram sa osobama koje su bile priseljene na seksualni odnos sa dzinnima. Posebno interesntan je slucaj nase sestre u islamu, koja je u takvoj “vezi” sa dzinom bila dosta dugo. Dzin bi dolazio nekada veoma cesto, a nekada se dolazak i napastvovanje ne bi desilo mjesecima. Svaki put se pojavljivao dok je ona bila u snu, nakon cega bi se probudila, ali je bila nesposobna da reaguje. Nekada bi se probudila zbog “cudnog osjecaja” i tada bi cak osjetila kako se dzin krece po prostoriji i kako joj prilazi.

Osjecala je njegov dah nad svojim licem, njegove ruke (maljavost i grubocu) koje su je pritiskale, tezinu njegovog tijela, tezinu poput ljudske. Ljecenje je dosta dugo trajalo, jer ucenje je pokazivalo da on nije bio stalno uz nju, pa smo morali pripremiti terapiju, kojom smo smo ga vezali kad se slijedeci put pojavio.

U toku ucenja nekoliko puta je odlazio, ali se uvijek vracao. Naposljetku, zbog mucenja, kojim je oslabljen, otisao je i, elhamdulillah, vise se nije pojavljivao.

Iz knjige : “Kur’anska hamajlija” – lijek i zaštita od sihra, uroka i ograme – Autor: Almin Omerasevic

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ukoliko pronađete gramatičku grešku, OZNAČITE TEKST i prijavite tako što ćete pritisnuti Ctrl+Enter kada je tekst označen.

NA VRH

Prijava gramatičke greške

Ova poruka će biti poslata urednicima sajta