Aktuelnosti

Skinuli smo sa nekoliko FB profila u vezi posljednjih dogadjanja

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Došli smo na takav stadij intelektualne degradacije da Mladen Ivanić poručuje kako istinsku borbu protiv “islamskog terorizma” treba da vode Bošnjaci. Etnička čišćenja i genocid, desetine hiljada ubijenih civila, samo u opkoljenom Sarajevu oko 2.000 ubijene djece, hiljade silovanih Bošnjakinja. Nakon rata, nema mjeseca u godini, a da se ne desi neki napad na povratnike ili džamije u RS-u. I sada, 20 godina nakon rata…

ubjeđuju nas kako smo mi glavni krivci, kako smo radikalni i kako smo prijetnja po sigurnost ove države. Ako nas ubijede da smo radikalni ili krivi za rat, sami smo sebi presudili.

Resul S. Mehmedović
_________________________

Da je kojim slučajem, ne dao Allah, neki Srbin pucao na Policiju u Zenici stvari bi išle ovako:

– niko ga ne bi proglasio teroristom već bi kazali da je mentalno poremećen
– nikom iz RS-a ne bi palo na pamet da se ograđuje i izvinjava
– Srpska pravoslavna crkva ne bi izdala nikakvo saopštenje
– Nijedan medij iz RS-a to ne bi spomenuo kao udarnu vijest
– Nikad za nikad u RS-u ne bi bio proglašen dan žalosti.

mr. Fahret Kadric
__________________________

Vlada Federacije proglasila je današnji dan Danom žalosti u Federaciji BiH, zbog ubijenih: Ahmeta Hasanovića, Murata Badića i Melihe Durić… To može biti samo u našim bošnjačkim snovima.

– Bošnjaci i Hrvati će danas žaliti za čovjekom koji se nalazi na spisku srpskih policajaca koji su učestvovali u genocidu u Srebrenici. Osuđujem ubistvo i protiv sam svih oblika samovolje pojedinaca, jer oni nanose ogromnu štetu našoj državi i narodu, ali ovo što je uradila Vlada vrhunac je beskičmenjaštva, poltronstva, samponižavanja i omalovažavanja žrtava srebreničkog i zvorničkog genocida.

mr. Imamović Semir

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ukoliko pronađete gramatičku grešku, OZNAČITE TEKST i prijavite tako što ćete pritisnuti Ctrl+Enter kada je tekst označen.

NA VRH

Prijava gramatičke greške

Ova poruka će biti poslata urednicima sajta