Sihr i džinni

Skoro pa ubila muža sihrom

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

U kakvu zabludu šejtan, l.a., odvodi one koje posvadi, govori i slučaj jednog Bošnjaka koji je “visio o koncu”, da se ubije, svaki put kada bi se okupao. Najrađe se šejtani upliću u brak i najviše ugleda među ostalim šejtanima dobiju kada (doslovno) “razvale brak” – Što veći razdor i svađa – u to bolji uspjeh za šejtane l.a. Na drugom mjestu je razdor između najbliže rodbine!…

… I ljudi su od njih dvojice učili kako će muža od žene rastaviti, ali nisu mogli time nikome bez Allahove volje nauditi.” /Al Baqarah 102/ Ovo često čine preko pokvarenjaka među nama i preko sihirbaza, obećavavajući im raznolike ovodunjajlučke koristi. “I zavodi glasom svojim koga možeš i potjeraj na njih svoju konjicu i svoju pješadiju, i budi im ortak u imecima, i u djeci, i daji im obećanja – a šejtan ih samo obmanjuje!” /Al Isrā 64/

Nejse, nakon rukje (liječenja od sihra) se ispostavilo da mu je draga hanuma (iz ljubomore i neznanja) naručila sihr (vezivanja, tj. da muž ne ide nikud od nje) ali je sihirbazica, po šablonu, na njegovu ukradenu kosu, napravila sihr ubistva, u vidu zapisa ( sa znakovima nacrtanih očiju, pištolja i zvijezdi, pomiješanih sa nerazgovjetnim formulama i imenima, te kosom nesretnika ) i naredila ljubomornoj ženi da smotuljak stavi u omiljeni šampon za kosu svoga supruga, gdje se skoro potpuno rastvorio. Čim bi se Bošnjo okupao, bukvalno bi “povilenio”. Ovo stanje bi se završavalo tako, što bi nesretnik urlao da se mora ubiti ali bi ga majka smirila “Bismillom” i “Kul euzetima”.

Interesantnim mi se čini razgovor sa jednim džinnom, koji se (na pitanje “Kako nagovaraju ljude na samoubistva”) pohvalio da oni koji ne praktikuju namaz(molitvu) 40 dana ili piju alkohol izgube “zaštitu” pa ih džinni mogu navesti da dignu ruku na sebe! Posebno noću!

Savjet:

Čvrsto se držimo ibadeta i Allaha swt, da bi nas On zaštitio! “Ti nećeš imati nikakve vlasti nad robovima Mojim, osim nad onima koji te budu slijedili, od onih zalutalih.

Za sve njih mjesto sastanka Džehennem će biti. /Al Hidžr 42,43/

Klonimo se zapisa, hamajlija, končića, proricitelja sreće i onih koji “sve o nama znaju” i, klonimo se, sihirbaza, bioenergičara, iscjelitelja i svih onih koji se ne koriste isključivo Kur’anom!

Hafiz Fuad Abdullah Seferagić
_________________________

Igra s đavolom

Subhanallah, pogledajte kada je čovjek u neznanju, radi životnih problema otišla kod sihirbaza da joj pomogne, pa kada joj je ovaj monstrum napravio sihr, otišla onda kod vračare koja joj je rekla da se brani bijelim lukom od džinna – la ilahe illallah. U ovoj priči radi se o jednoj srpkinji, medjutim koliko je danas muslimana koji bi izvršili isto ovo što je sihirbaz tražio od ove srpkinje i koliko je onih koji bi povjerovali u bljuvotine ove vračare kako da se ljieči od džinsko-šejtanskog svijeta…

U šokantnoj ispovijesti za “Reviju D” LJ.N. (27) iz Beograda otvorila je dušu i ispričala strahote koje proživljava i sopstvena iskustva s onostranim, jer je, kako kaže, njen slučaj upozorenje onima koji se upuste u “igru s đavolom”. Naime, kako otkriva ova nesrećna djevojka, prilikom kupovine stana zatražila je pomoć odcrnog maga (sihirbaza). Tvrdi da nije ni slutila da će on upotrijebiti crnu magiju i tako joj napraviti “pakao od života uz pomoć zlih duhova”. Stan je u spjela da kupi, ali planovi za budućnost i sreća zbog novog doma pretvorili su se u agoniju u “kući strave i užasa” iz koje je tražila spas.

-Mjesecima ne mogu normalno da živim, jer me duhovi siluju! To nije san već java iz koje ne mogu da se trgnem. Prvo sam mislila da ludim, ali užas prestaje kad spavam van ovog stana do koga sam došla za manje para, ali po nevjerovatno velikoj cijeni po život i zdravlje, kroz plač kaže LJ.N., nastavljajući da priča kako je došlo do njene agonije.

Kako je počelo

Za sve, naime, krivi crnog maga, kako kaže islamske vjeoispovijesti, a uz njega I svoju bivšu prijateljicu za koju tvrdi da joj je nabacila crnu magiju da ne kupi stan… Ipak, najviše je ljuta na sebe što je uopšte dozvolila da se nađe u takvoj situaciji.

-Nekoliko godina bila sam podstanar u jednom stanu u Beogradu. Deceniju i po planirala sam da kupim stan, ali iz finansijskih razloga to nije bilo izvodljivo dok se nije pojavila mogućnost stambenog kredita i veoma primamljiva ponuda stanodavca, koji je odlučio da mi proda stan koji iznajmljujem. Bio je veoma nekorektan i triput mi je podigao kiriju, ne mareći što sam već nekoliko godina u tom stanu. U jednom momentu mi je rekao da će uskoro prodati stan i da ću morati da se selim. Pitala sam ga za koliko novca prodaje stan i kad je rekao cijenu nijesam mogla da poverujem da je stan toliko jeftin. Tako dobra prilika za kupovinu stana od 52 kvadrata uz mogućnost proširenja od 20 kvadrata u potkrovlju, nije mi se ispuštala. Odmah sam podigla kredit i sve do detalja dogovorila s vlasnikom.

Sve je teklo po planu dok moja ljubomorna prijateljica nije saznala da kupujem stan. Tada je sve krenulo naopako, a ja sam slučajno saznala da je to zbog crne magije koju mi je upravo ona nabacila. Stanodavac me je nazvao i obavijestio me da meni neće da proda stan, jer je dobio dvije mnogo bolje ponude. Uspaničila sam se. Kredit nijesam mogla da vratim, morala bih narednih trideset godina da ga otplaćujem, a za te pare nijesam mogla da nađem ništa približno. Pošto sam saznala da je sve zbog crne magije, odmah sam potražila nekog vidovnjaka koji bi je skinuo, prisjeća se Lj. N. dana kada je krenula stranputicom.

Odlazak kod maga

Da je u kolu crne magije saznala je kada je kod prijateljice slučajno vidjela ostatke okultističkog obreda, svoje ime na sagorjelom papiru i sopstvenu napola spaljenu fotografiju. Znala je da se time njena prijateljica služila u “obračunu” sa svakim ko joj “stane na put” ili iz lične zavisti i obijesti. Njene sumnje u crnu magiju, kako kaže, potvrdio je vidovnjak iz Bosne.

-Čula sam za njega, a upućeni u ove rabote tvrdili su da je jako dobar u svom poslu. Pozvala sam ga da mi zakaže termin i već tada ostala zatečena, jer je u telefonskom razgovoru pogodio sve što mi se dešava, iako me nije poznavao. Rekao mi je: ”Prijateljica ti je nabacila crnu magiju da ne kupiš stan”! Triput me je pitao, jasno i glasno: ”Da li ti sigurno želiš taj stan?!” Čvrsto mi je obećao da će stan biti moj. Po dogovoru sam otišla kod njega i ponijela sve što je trebalo za njegov ritual: vodu iz kuće, djelić praga i fotografije.Kad sam stigla, on nije bio tu. Njegov brat mi je rekao da je predhodne večeri morao da ode u brda da spava u grobu svog oca, nekadašnjeg hodže, jer se s njim savjetuje o svemu. Sledila sam se… Ostavila sam sve što je tražio, a njegov brat mi je rekao da ne brinem, priča naša sagovornica.

Već sjutradan, po povratku kući, vidovnjak je nazvao da joj saopšti da će sve biti gotovo za dva dana čim uradi sve što treba s rekvizitima koje joj je poslao autobusom u Beograd. Nije mario što nije imala odmah da plati njegove usluge, rekao je da će platiti drugi put. Počela je, kako kaže, da brine kad je dodao da i ne mora da plati, jer mu je simpatična.

-To mi je bilo čudno, ali sam mislila da je dobar i nijesam imala riječi zahvalnosti za sve što je činio za mene. Preuzela sam od vozača autobusa vodu i konce i neke zamotuljke koje mi je poslao u paketu. Sve to sam postavila kako mi je rekao. Poprskala sam ćoškove stana i sipala vodu u kafu i sok gazdi i kupcima koji su došli da kupe stan. Odjednom je gazda rekao kupcima da ne želi da im proda stan, jer ga je meni obećao! Nijesam mogla da verujem u taj preokret! Sve je bilo kao što mi je vidovnjak garantovao. Davali su mom gazdi četrnaest hiljada eura više, ali nije htio ni da čuje. Kupila sam stan i mislila da sam uspjela da skinem crnu magiju, priča LJ.N.

Počinje agonija

A onda su, kaže naša sagovornica, uslijedile noćne more, glavobolje, šuškanje stvari po kući, lupanje vrata i koraci u stanu. Najprije je to izazivalo strah kod naše sagovornice, ali nije ni pomišljala da ima veza s odlaskom kod vidovnjaka.
-Najednom su počela da mi se priviđaju muška lica, a kasnije i da mi se ćebe povlači, otkrivalo me je nešto, odnosno neko… Vidjela sma ruke koje me čvrsto hvataju za grudi. Plakala sam i palila svjetlo, ali nije vredelo. Kasnije su duhovi počeli i da me siluju… Više ne znam za sebe, priča naša sagovornica, ističuću da je svjesna koliko nevjerovatno, a mnogima vjerovatno i suludo zvuče njene riječi.

Kako tvrdi, bar jednom nedjeljno trpi silovanje u svom domu. Ćutala je da ne pomisle da je luda, ali je kad god bi mogla ostajala da noći kod prijatelja, rodbine. Kad je ne bi pozvali, izmišljala je razloge, posebno pred ocem i majkom, kojima je na kraju priznala o čemu se radi, jer nije više znala kome da se obrati za pomoć.

-Noću, kad legnem, osjećam dah na licu i bradu koja mi dere kožu. Imam mnogo ogrebotina po čitavom tijelu. Ginekolog me je na pregledu pitao da li sam policiji prijavila silovanje, a ja nijesam mogla da izustim da to rade duhovi, kroz plač priča LJ.N. U pomoć su joj, kaže pritekli roditelji i zajedno s njom zatražili pomoć od jedne vračare nadomak Kopaonika. Vračara joj je rekla da je sve što joj se dešava posledica toga što se stana domogla uz pomoć zlih duhova koje je prizvao vidovnjak iz Bosne.

Vračara ublažila muke

-Počela sam da se tresem kad mi je saopštila da me je Bog spasio crnog maga koji je imao namjeru da me siluje, ali ga je omelo to što sam stigla u njegovom odsustvu. I danas mi u glavi odzvanjaju njene riječi: ”Da si se srela s njim, ne bi se ti ni vratila kući. U grobu svoga oca, u kom povremeno spava tražeći moć, silovao bi te i ti bi se zaljubila u njega, rekla mi je vračara, kaže LJ.N.
Saznala je i da su duhovi, koje je prizvao crni mag, došli da naplate dug za grijeh koji je počinila.

-Objasnila mi je da nema snage i moći da se izbori sa zlim duhovima, jer je crni mag bio daleko jači od nje kao bijelog maga. Nije uspjela da ih izbaci iz mog stana, ali je nekim čudom zaustavila često silovanje, priča LJ.N. koja danas, po savjetu vračare, spava s bijelim lukom, pali katran, kandilo i kadi stan. I dalje čuje korake kroz kuću, lupkanje vratima… -Znam da su tu, ali me ne maltretiraju kao prije. Razmišljam da odem u manastir i zatražim pomoć. Sada kroz literaturu istražujem kako je moguće istjerati đavola. To nije protiv religije, zaključuje očajna Lj.N.

Crnogorske novine “RevijaD”

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ukoliko pronađete gramatičku grešku, OZNAČITE TEKST i prijavite tako što ćete pritisnuti Ctrl+Enter kada je tekst označen.

NA VRH

Prijava gramatičke greške

Ova poruka će biti poslata urednicima sajta