Aktuelnosti

Važna obavijest vezana za rubriku “Pitanja i odgovori“

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Draga braćo i poštovane sestre, obavještavamo Vas da ćemo, inšhaAllah, uskoro ponovo započeti sa odgovaranjem na Vaša pitanja, medjutim s obzirom da u pristigloj pošti imamo već preko 200 neodgovorenih pitanja koja su ostala od prethodong profesora, dajemo Vam na znanje da ćemo dati prioritet tim pitanjima, pa tek onda ćemo biti u mogučnosti da primamo nova pitanja, a o čemu ćete biti obavješteni na stranici. Još jedna važna napomena je to da ćemo za ubuduće praviti selekciju pitanja na koja će se odgovarati isključivo iz razloga što dolazi previše pitanja, a mi nismo u…

mogućnosti da na sva pitanja pravovremeno odgovaramo, pa ćemo stoga davati prioritet opće korisnim pitanjima, kao i važnim pitanjima po pitanju zapošljavanja, bračne zajednice itd. Na pitanja koja nisu toliko bitna u Islamu kao što su npr. „imena i broj stanovnika pećine Kef“ i slično nećemo odgovarati jer u poznavanju tih i sličnih stvari nema koristi.

Također, na sva pitanja koja se budu ponavljala nećemo davati odgovor, već ćemo vas usmjeriti da potražite odgovore u našoj arhivi, pa stoga apelujemo na sve Vas da prije nego što pošaljete vaše pitanje, prvo potražite u našoj arhivi da li ima već postavljeno slično pitanje i dat odgovor na to.

Redakcija web portala NUM

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ukoliko pronađete gramatičku grešku, OZNAČITE TEKST i prijavite tako što ćete pritisnuti Ctrl+Enter kada je tekst označen.

NA VRH

Prijava gramatičke greške

Ova poruka će biti poslata urednicima sajta