Aktuelnosti

Žrtva snajpera (tekst i video) POTRESNO

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Jedan od vojnika Sirijske armije (šiitske armije) je uhapsio mladu ženu sa djetetom, silovao je, mučio, nakon toga je postavio kao zamku na putu ”Almotahalik”koji se nalazi na jednoj od borebenih linija u Dzobaru. Nakon toga joj je pucao u nogu dum-dum mecima kako bi je napravio zamkom za Oslobodilačku vojsku Sirije koja je sa velikim mukama pokušavala da je spase. Poslije toga su pucali u djete i pustili je da ga sluša kako ječi, pokušala je da se pomjeri i da ga spasi ali nije mogla. Oslobodilačka vojska je poslala dobrovoljce da je spasu ali su svi pobijeni od strane Assadovih snajperista. Mlada žena je…

preselila u ulici Smrti nakon 10 sati psihološke i fizičke torture, nakon smrti 4 osobe koju su pokušale da je spasu, što je bilo nemoguće. Poslijednja žtrva je bio heroj Hisham Al Kordi iz bataljona”Oslobodilačke vojske Al Salhia” Ovo je ono što se dešava svakodnevno u Siriji dok je čitav Svijet u mrtvoj tišini zbog toga. Onaj koji je čuo za ovo nije isti kao onaj koji je vidio, a onaj koji je vidio ovo poželio bi da je umro prije nego je ovo vidio.

Braćo i sestre najmanje što možemo učiniti je dova za naše mudzahide da ih Dragi Allah pomogne do konačne pobjede, da im da sabura i snage a šehidima najveću deredzu u Dzennetu. Amin! Ne budimo ravnodušni dok Ummet krvari, uputimo dovu za svu braću i sestre nad kojima se cini nasilje i za one koji se bore na Allahovom putu.

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ukoliko pronađete gramatičku grešku, OZNAČITE TEKST i prijavite tako što ćete pritisnuti Ctrl+Enter kada je tekst označen.

NA VRH

Prijava gramatičke greške

Ova poruka će biti poslata urednicima sajta